Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Як відрегулювати стулку вікна, якщо вона погано закривається?

21 травня 2020

Як відрегулювати стулку вікна, якщо вона погано закривається?Вікна, виготовлені з профілю VEKA, від самого початку спроектовані так, щоб забезпечити комфорт в приміщенні, а це значить, що надходження свіжого повітря відбувається, коли вікно відкрито або знаходиться в режимі провітрювання. 

Але, іноді трапляється так, що через те, що стулка вікна нещільно прилягає до рами — з вікна дме. Звичайно, перше, що спадає на думку — треба відрегулювати фурнітуру. Але не завжди це доречно.

Як радить керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк, в першу чергу, якщо все-таки виникла потреба у регулюванні стулки, необхідно перевірити установку підкладок під склопакет. 

Для цього знадобиться: шпатель, лопатка, підкладки під склопакет, а також молоток для забивання у зворотне положення штапика.

Щоб розібратися з усіма тонкощами перевірки підкладок під склопакет, зрозуміти, яка з них за які функції стулки відповідає, і як правильно зняти, а потім поставити на місце штапик, дивіться наше нове відео:


Ще статті про пластиковi вiкна