Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Рольставні VEKAVARIАNT

20 листопада 2018

Рольставні VEKAVARIАNTРольставні (ролети) як засіб захисту вікон, дверей, вітрин та інших прорізів.

Рольставні системи VEKA можна встановлювати у вже наявний короб або монтувати разом з вікном. У цьому випадку вікно, рольставні і короб представляють собою цілісний елемент, який без особливих складнощів встановлюється в отвір. Завдяки високоякісному матеріалу, з якого виготовлені наші профілі, короб і ламелі відрізняються особливою міцністю і не скручуються.

Сертифікати та ліцензії

Сертифікати провідних європейських інститутів, гігієнічні, пожежні сертифікати.

 Сфера застосування

Рольставні можна встановлювати у вже наявний короб або монтувати разом з вікном. У цьому випадку вікно, рольставні і короб представляють собою цілісний елемент, який без особливих складнощів встановлюється в отвір.

  • Стрічкове управління, рукоятка або електроуправління.

  • Можливе оснащення протимоскітною сіткою.

Теплоізоляція

Згідно з новими требованіяі по теплоізоляції коефіцієнт К будь-якого знімного елемента, що є непрозорою будівельної деталлю, не повинен перевищувати 1,93 W / м ^ 2К. Коефіцієнт К короби рольставней системи VEKA зі вкладишем з пінопласту <> 1,1 W / м ^ 2 ДО; коефіцієнт К короби із вкладишем з поліуретану з алюмінієвим кашируванням <> 0,6 W / м ^ 2К. Така висока ступінь теплоізоляції влітку забезпечує захист від спеки.

Звукоізоляція

Опущені рольставні істотно підвищують рівень звукоізоляції. Вага 1 м ^ 2 звичайних рольставней становить 4-5 кг залежно від ламелей. Така маса в значній мірі поглинає шум.

Якщо рольставні (короб рольставней) виготовляються разом зі звукоїзоліючими вікнами, рівень звукоізоляції підвищується ще більше.

У такому випадку краще всього використовувати підвісні пружини, які притискають останні верхні ламелі опущених рольставней до зовнішньої кришки. За рахунок цього забезпечується герметизація внутрішньої порожнини короби із зовнішнього боку. Крім того, для піднімання і опускання звукоізолюючих рольставней рекомендується використовувати двигун, так як отвір для стрічки знижує рівень звукоізоляції.

Рівень звукоізоляції підвищується також за рахунок збільшення ваги короби на одиницю площі. Для цього в короб додатково встановлюється сталевий або свинцевий лист або звукоїзолірующая плівка.

Захист від злому

Опущені рольставні створюють відчуття надійності і безпеки. Не слід однак випускати з виду і об'єктивну захисну функцію рольставні.

Злодії надають перевагу вікнам без рольставней!

Захист від сонячного світла і від сторонніх очей.

Рольставні дозволяють регулювати ступінь светоізоляціі і захисту від сторонніх очей (захист квітів від сонячного світла, затемнення спальні, захист від сторонніх очей для вікон, що знаходяться на першому поверсі або в підвалі).

Захист від впливу атмосферних явищ

Рольставні закривають вікна від дощу та вітру. Так, багато господинь, щоб закрити від дощу тільки що вимите вікна, просто опускають рольставні.

Способи управління рольставнями

Рольставні можуть управлятися як механічним приводом, так і електричним. У свою чергу, електричний привід може бути оснащений дистанційним управлінням і таймером. Таким чином, натисканням однієї кнопки Ви можете відкрити або закрити всі рольставні у Вашому будинку, або система це зробить автоматично.

Ще статті про пластиковi вiкна