Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Кольорові пластикові вікна з профілю VEKA: особливості та переваги

24 травня 2018
Кольорові пластикові вікна VEKA: особливості та переваги

Популярність пластикових вікон обумовлена ​​їх експлуатаційними та естетичними характеристиками. Довгий час споживачам був доступний тільки універсальний білий профіль пластикових вікон, але зараз існують і кольорові ламіновані вікна, що нічим не поступаються за якістю та надійністю.

Новий погляд на кольорові вікна: інноваційні технології від VEKA

Новий профіль із покриттям у вигляді полімерної композиції, до складу якої входить особливий лак, розроблений у дослідному центрі головного офісу компанії VEKA у Німеччині. Технологія дістала назву VEKA SPECTRAL.

VEKA SPECRTAL 2

Палітра профільних систем, створених за унікальною технологією VEKA, наразі складає 14 кольорових рішень, розроблених з урахуванням актуальних трендів європейської архітектури.


Широкий діапазон кольорів: стильні ідеї

Крім кольорів, доступних завдяки технології Spectral, що встигла стати класикою VEKA, у багатій палітрі колірних рішень оригінальної ламінації VEKA пропонується великий вибір кольорів для вирішення безлічі дизайнерських ідей та задумів. Також бренд періодично радує появою нових оригінальних кольорів, таких як, наприклад, ламінація у глибокому чорному кольорі – Jet Black. Одним з не менш привабливих відтінків є відтінок металік. Такі віконні профілі відрізняє ефектний металевий блиск, як стильні авто.

Цветные пластиковые окна VEKA: особенности и преимущества

Враховуйте, що зображення на екрані Вашого монітора може відрізнятися від реального.


Кольорові пластикові вікна VEKA: особливості та переваги

Різновиди кольорових вікон: технології та приклади використання

Залежно від бажаного результату, використовуються різні технології для надання кольору пластиковим вікнам.

  • Ламінація за технологією VEKA SPECTRAL — використання спеціальної полімерної композиції, що відрізняється особливою soft-touch поверхнею, на якій не залишаються відбитки пальців, і вона має ефект антиграфіті.
  • Оригінальна ламінація VEKA — метод ламінування, який передбачає нанесення на профіль спеціальної плівки під тиском та дією високих температур.

Для ламінації віконних профілів VEKA використовують плівку виключно німецьких виробників. Вона повністю відповідає європейським нормам щодо якості. Серед плюсів кольорових вікон, в оригінальній ламінації VEKA:

  • довговічний рівномірний колір;
  • мінімізація негативного термального впливу на профіль та, як наслідок, зменшення температури поверхні вікна.

Кольорові пластикові вікна VEKA: особливості та переваги

При встановленні у квартирах часто замовляють вироби з кольорового профілю з одного боку – внутрішнього.  Це актуально при облаштуванні апартаментів у нових висотках та будинках, що належать до пам'яток архітектури, де важливо зберегти первозданний вид фасаду. Внутрішня ламінація вікна дозволяє отримати бажаний колір, залежно від інтер'єрних особливостей квартири.

Кольорові пластикові вікна VEKA: особливості та переваги

У заміських котеджах можна встановити вікна:

  • пофарбовані в масі – у цьому випадку весь профіль матиме однорідний колір (плюсом є відсутність білої кромки (зазору), видимої при відкритті стулок);
  • ламіновані з двох сторін плівкою різного кольору – таке рішення дозволяє забезпечити ідеальне поєднання кольору вікон як з екстер'єром (фасадом), так і з інтер'єром.

Покупець може вибрати віконний профіль в природних тонах, наприклад, імітацію під дерево (один з варіантів – золотий дуб), або замовити вікна в оригінальному яскравому виконанні.

Кольорові пластикові вікна VEKA: особливості та переваги

Переваги кольорових віконних систем VEKA

Ламінування металопластикових вікон дозволило зробити їх різноманітнішими та естетичними. Вибір відтінків дає споживачам можливість реалізувати будь-які інтер'єрні та екстер'єрні рішення. Компанія VEKA приділяє максимум уваги якості та зовнішньому вигляду своїх виробів, використовуючи найкращі матеріали та технології для виробництва та оздоблення віконних систем.

Кольорові профільні системи від VEKA — відомого в усьому світі виробника мають покращені тепло- та шумоізоляційні характеристики і зберігають презентабельний зовнішній вигляд протягом усього експлуатаційного терміну віконної конструкції, не втрачаючи яскравості фарбування з часом.

  • Ламінація від VEKA дозволяє отримати не тільки широку палітру відтінків готових вікон, але й забезпечити додатковий захист від інтенсивного сонячного опромінення та перепадів температур. Плівка сприяє підвищенню терміну експлуатації завдяки додатковому захисту від деформації пластику під дією високих температур.
  • Вікна у ламінації VEKA SPECTRAL виконуються за унікальною технологією, що забезпечує фарбування профілю за допомогою особливого полімерного складу з лаком. Серед переваг методу – підвищений рівень захисту від сонячних променів та ефект «антиграфіті» (стійкість до зовнішніх забруднень).

Компанії-партнери VEKA в Україні, готові надати консультаційну та практичну допомогу з вибору та встановлення вікон в залежності від побажань за характеристиками, колірним рішенням та цінами. Дізнатися більше про кольорові вікна бренду допоможе стаття https://veka.ua/ua/spravochnik/articles/profile/veka-spectral-2023-dev-yat-novikh-koloriv-dlya-vashikh-vikon/ .

Кольорові пластикові вікна VEKA: особливості та переваги

Ламіновані пластикові вікна: часті питання від споживачів

Які існують види та технології ламінації?

Ламінація може бути:

  • Одностороння – кольорова плівка знаходиться з одного боку вікна – зовнішнього або внутрішнього.
  • Двостороння — ламінуються обидві сторони профілю, причому можливе нанесення плівки одного або різних кольорів на кожну сторону. Наприклад, усередині – золотий дуб, а зовні – махагон.
  • Ламінація в масі – ще один варіант надання потрібного кольору – ламінація всього профілю в масі. Залежно від обраного способу ціна кольорового вікна може збільшитись на 30–100% у порівнянні з стандартним білим вікном.

Які вікна можна зробити ламінованими?

Ламінування здійснюється у процесі виробництва профілю, у заводських умовах. Плівка приклеюється до профілю за допомогою спеціального обладнання. Процес включає такі етапи: знежирення + нанесення плівки + обробка валиками. На завершення готовий профіль, що ламінується, повинен відлежатися, тому відправляється на складське зберігання, щоб при подальшій експлуатації уникнути можливого передчасного відшарування плівки.

Вікна якої форми можна ламінувати?

Сучасне обладнання дозволяє виготовляти вікна з профілю, що ламінований, різноманітних форм, у тому числі багатокутних, круглих, арочних. У кожному конкретному випадку спеціаліст компанії-партнера VEKA у ході вимірів допоможе з вибором та відповість на будь-яке ваше запитання.

Замовити ламіновані вікна Ви можете у партнерів VEKA: 


Ще статті про пластиковi вiкна