Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKAMOVE 76. Нова розсувна система з якістю VEKA

21 червня 2024

vm76-2.jpg

VEKAMOVE 76 розширює асортимент VEKA як додаткова розсувна система, яка добре підходить, зокрема, для реалізації концепцій компактних приміщень. Абсолютно нова розробка характеризується, серед іншого, середнім третім ущільнювачем, який входить в стандартну комплектацію, що гарантує відмінну герметичність в поєднанні з сучасними показниками ізоляції. Завдяки плавному і легкому ходу система є привабливою альтернативою звичайним паралельно-зсувним і поворотно-відкидним дверям.

VEKAMOVE-web.jpg

Завдяки високій повітропроникності та водонепроникності VEKAMOVE 76 також ідеально підходить для використання в якості розсувних дверей в багатоповерхових комерційних і приватних будівлях. Водночас вона відповідає різноманітним вимогам архітекторів і проектувальників щодо тепло- і звукоізоляції та захисту від злому.

VEKAMOVE 76 була розроблена на основі віконної системи VEKA SOFTLINE 76 і, завдяки перевіреній якості класу А, є ідеальним доповненням до портфоліо систем VEKA. VEKAMOVE 76 - це єдина розсувна система на ринку, яка в стандартній комплектації має високоефективне середнє ущільнення.

Вражаючі цифри

Нова розсувна система VEKA базується на перевіреній якості VEKA з товщиною стінок класу А і дозволяє вбудовувати функціональні склопакети з товщиною скла товщиною скла до 48 мм. Завдяки невеликій монтажній глибині всього 76 мм, система також є ідеальним рішенням для проектів модернізації.

VEKAMOVE 76 вражає не тільки своїми технічними характеристиками - вона також посилає чіткий сигнал щодо всебічної екологічності. Завдяки центральному ущільнювачу, який входить в стандартну комплектацію, елементи гарантують відмінну герметичність, а також хорошу або дуже хорошу теплоізоляцію. Більше того, вони майже повністю придатні для вторинної переробки, що дозволяє чітко продемонструвати прихильність до екологічності та ресурсозбереження.


Основні переваги з першого погляду:

  • Сучасна тепло- та звукоізоляція

  • Стабільність елементів і безперебійність роботи

  • Стійкість до злому до RC 2

  • Повітропроникність класу 4

  • Непроникність для проливного дощу класу 9a

  • Різноманітність дизайну поверхні за допомогою кольорових і декоративних плівок VEKA

Exterior04web.jpg

Всебічно оптимізована конструкція

VEKAMOVE 76 дозволяє ефективно та надійно виготовляти розсувні елементи, які відповідають сучасним вимогам комфорту, енергоефективності, безпеки та дизайну. Все це базується на інноваційній конструкції, яка навмисно складається з невеликої кількості різних компонентів, але при цьому має багато продуманих деталей.

Високоефективна система ущільнювачів

Як єдина на ринку розсувна система з монтажною глибиною 76 мм, навіть стандартна версія VEKAMOVE 76 оснащена високоефективним середнім ущільненням. 

VEKA розробила VEKAMOVE 76 як новий продукт, який функціонально та економічно ідеально відповідає поточним потребам ринку. Завдяки значно підвищеній зручності експлуатації та більшій частці скла нова розсувна система з механізмом зупинки є привабливою альтернативою простим паралельно-зсувним і поворотно-відкидним елементам. 

Interior03web.jpg

Додатковою перевагою для виробника є чітка орієнтація на економічне виробництво. VEKAMOVE 76 дозволяє виготовляти розсувні двері на основі зварювання, при цьому потрібно лише шість нових профілів ПВХ. Всі інші профілі можна легко підібрати зі стандартного асортименту VEKA.

Ще статті про профілі VEKA