Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Оригінальні профільні системи VEKA

14 травня 2018

Оригінальні профільні системи VEKAНа перший погляд всі пластикові вікна схожі одне на одне. Але ця зовнішня схожість оманлива. Віконний пластик в різних віконних системах - це пластик різної якості, і від його властивостей і параметрів багато в чому залежать споживчі властивості готового вікна. Вибираючи вікна з профілю VEKA, Ви обираєте якість, репутацію і надійність. У всіх інших випадках Ви - ризикуєте. Подумайте, чи варто це робити?

Віконні системи VEKA існують тільки в оригіналі

Підробки, клони і імітації - біч вітчизняної економіки. Не вдалося уникнути цієї долі і більшості віконних профілів. Поряд з рідними німецькими профільними розробками в Україні і країнах СНД широкого розповсюдження набули їхні аналоги, схожі на рідні профілі як дві краплі води. Фактично ж йдеться про зовсім різні продукти, виготовлені на інших виробництвах, за іншою рецептурою і технології.

Що це означає для споживача? Насамперед, це означає ризик, що куплені вікна, зроблені з німецьких профілів, наполовину будуть виготовлені з вітчизняних аналогів. Це означає, що різні частини вікна будуть по-різному поводитися на морозі, по різному реагувати на сонячне випромінювання, по-різному будуть протидіяти вітровомуо навантаженню. VEKA - не має підробок. VEKA - це завжди профілі найвищої якості. Вибір VEKA - це вибір гарантованого супер-продукту.

Де замовити?

Ще статті про профілі VEKA