Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA SPECTRAL: одинадцять унікальних кольорів для Ваших вікон

29 квітня 2023

ВІДКРИЙТЕ ДЛЯ СЕБЕ VEKA SPECTRAL

main-veka-spectral2.jpg

VEKA SPECTRAL – це абсолютно нова розроблена лакована поверхня, яка надає вікнам і дверям з ПВХ безпрецедентний естетичний вимір. Він вражає не лише візуально, але й тактильно, а також різноманітністю спеціальних технічних властивостей. Завдяки своїй ультраматовій поверхні модні вибрані відтінки кольорів буквально перетворюють ваші нові вікна на чуттєвий досвід: поверхні VEKA SPECTRAL надихають усіх, хто хоче стильно поєднати сучасний дизайн із найсучаснішими властивостями.

VEKA SPECTRAL: більше, ніж просто кольорові вікна

Поверхня, оксамитова на вигляд і на дотик. Не вигоряє на сонці. Їй не страшні ні дощ, ані град, ані сніг – ані жирні відбитки пальців. Одинадцять трендових відтінків європейської архітектури. Таким може бути пластикове вікно, створене за технологією VEKA SPECTRAL. Ваше вікно.

Чим же VEKA SPECTRAL захоплює:


Склад. Авторська розробка VEKA Technologieservice GmbH: полімерна композиція зі спеціальним лаком – замість звичної плівки.

Захист від UV-випромінювання та перегріву. Посилена відбиваюча здатність зменшує ймовірність деформації вікна з ПВХ при нагріві сонячними променями. А саме на такі халепи, бувало, жалілися власники кольорових ламінованих вікон, які виходили на південний бік. Що, власне, і наштовхнуло інженерів VEKA на нову розробку.

Ефект «анти-графіті». Поверхня вікна VEKA SPECTRAL значно стійкіша до дії багатьох речовин, що можуть пофарбувати чи забруднити її: більшість із них не завдає поверхні жодної шкоди. Також на ній не лишаються відбитки пальців, що може вельми потішити тих, кого цей нюанс просто доводить до сказу.

Міцність. Висока механічна міцність, що підтверджена лабораторними дослідженнями, обумовлює практично повну неможливість подряпати чи пошкодити конструкції. Ні, звісно, якщо дуже сильно старатися, то можна: але навіщо?.. А ще такому вікну не страшні дощі, сніги та різкі температурні коливання.

Зовнішній вигляд. Вишукані матові відтінки та оксамитова текстура дають змогу вікну стати гармонійною частиною найскладнішого інтер’єру й екстер’єру. Як писали в одному поважному виданні, відчуття вікна народжується буквально на кінчиках пальців – і це не перебільшення.

Spectral-2024-11.jpg


Це, разом із вишуканим матовим відтінком та беззаперечною якістю ПВХ-профілю класу А, що дозволяє виготовити рішення будь-якої форми та розміру, робить кожне вікно з VEKA SPECTRAL по-справжньому унікальним, інноваційним та неповторним. А також – ексклюзивним: так як рішення VEKA SPECTRAL доступні на ринку України виключно офіційним партнерам компанії VEKA.


Дізнатися більше про можливості VEKA SPECTRAL саме для вашої оселі та здійснити попередній розрахунок вам допоможуть офіційні партнери VEKA. Скористайтеся калькулятором вікон або залишайте заявку на зворотній дзвінок на офіційному сайті VEKA Ukraine – і за лічені дні вже насолоджуйтеся затишком, надійністю та комфортом, які подарують вам ваші нові вікна.

Ще статті про профілі VEKA