Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

SOFTLINE 76: новинка від VEKA на українському ринку

19 січня 2024

Лінійка віконних та дверних профілів VEKA Україна поповнюється системою SOFTLINE 76.

SOFTLINE 76


Сучасні реалії диктують нові, підвищені, ніж будь-коли, вимоги до світлопрозорих конструкцій. А ринок, у свою чергу, вимагає ефективних та водночас економічних рішень. Саме таким, адаптивним до нових вимог сьогодення рішенням є нова пропозиція від VEKA — SOFTLINE 76. Зберігаючи всі властивості високоякісного профілю класу А, новинка має високі ізоляційні властивості і є універсальним рішенням для використання як у віконних, так і у дверних конструкціях.




Переваги системи SOFTLINE 76:


  • найвища якість VEKA. Клас профілю А (DIN EN 12608) — товщина зовнішньої стінки профілю 3 мм (-0,2);

  • збільшена до 76 мм монтажна ширина профілю;

  • можливість скління до 48 мм, що дає змогу встановити в конструкцію покращений енергоефективний склопакет;

  • сталеве армування замкнутого контуру для рами та спеціальної геометрії для стулки (для покращення показників навантаження робить загальну конструкцію надійнішою, навіть із використанням важких потрійних склопакетів та функціонального скла);

  • спеціально спроєктовані ущільнення для покращення візуального вигляду вікна;

  • особливо глибоке розміщення склопакету, що виключає утворення небажаного конденсату.


SOFTLINE 76


Максимальний розмір стулки (1200 х 1500 мм для віконних конструкцій) дозволяє створювати на базі системи SOFTLINE 76 сучасні архітектурні рішення, що роблять приміщення просторішим. А також дає можливість впустити до помешкання достатньо денного світла і водночас запобігти енерговитратам.

Широкий вибір варіантів дизайну можливий завдяки 50 кольорам ламінації або використанню алюмінієвих накладок. Дана система забезпечує можливість використання великої кількості добірних профілів, включаючи спеціальні профілі для окремих віконних ринків, за допомогою яких можна реалізувати широкі дизайнерські ідеї.

«SOFTLINE 76 є ідеальною системою, що відповідає всім вимогам будівництва нових та реконструкції старих будівель. Вона надає будівлі не тільки естетичного вигляду, але й відрізняється підвищеною енергоефективністю, покращеними показниками звукоізоляції, забезпечує довговічність світлопрозорих конструкцій і тим самим покращує життєздатний комфорт всередині приміщення.

Віконні конструкції, створені з лінійки профілів SOFTLINE, користуються великою популярністю у наших клієнтів. Ми впевнені, що система SOFTLINE 76 займе гідне місце в асортиментному ряді наших партнерів.

Щоб у повному обсязі задовольнити попит наших партнерів на систему SOFTLINE 76, ми разом із запуском виробництва на заводі VEKA Ukraine також частково імпортуватимемо профіль із Європи», — говорить Алекс Вілл, комерційний директор ТОВ «ВЕКА Україна».


Ще статті про профілі VEKA