Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Тільки найкращі партнери

14 травня 2018

VEKA продає свій профіль тільки найкращим компаніям

Більшість профільних компаній продають свою продукцію через торговельні мережі, і тому можуть навіть і не знати, хто саме купив їх профіль і якої якості вікна він з цього профілю виготовляє. Між виробником профілю та виробником вікна існує посередник, дилер. А значить, у компанії немає ефективних інструментів ні для навчання, ні для належного контролю якості готової продукції.

Тільки найкращі партнери

VEKA продає свої профілі виключно безпосередньо віконним компаніям, виробникам. Це більш складний шлях, але він надає нам можливість ефективно навчати наших партнерів і контролювати якість їх виробництва. Нам не все одно, в чиї руки потрапить наш профіль - для цього ми надто цінуємо нашу зароблену десятиліттями репутацією. Компетентність та відповідальність - ось що головне в нашому бізнесі. І ми пишаємося тим, що скрізь у світі VEKA відома як компетентна і відповідальна компанія.

Цілком імовірно, що Ви зможете знайти більш дешеві вікна, ніж вікна з профілю VEKA. Але навряд чи Вам вдасться знайти такі рішення, які зможуть зрівнятися з нашими за якістю, інженерної зрілості і відповідальному відношенню до нашим головним суддям - замовникам.

Де замовити?

Ще статті про профілі VEKA