Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA TOPLINE: нові можливості дизайну і вишуканого стилю

13 січня 2021

VEKA TOPLINE: нові можливості дизайну і вишуканого стилюЗ жовтня 2020 року всім офіційним партнерам і дилерам компанії VEKA Україна стала доступна преміальна профільна система VEKA TOPLINE. Ключовою особливістю цього профілю є гармонійне поєднання відразу трьох вигідних як для переробника, так і для кінцевого споживача факторів:

  • характеристики профілю преміум-класу;
  • інноваційний дизайн;
  • приваблива ціна.

Розглянемо детальніше, що представляє собою профіль VEKA TOPLINE.

Енергоефективні і теплоізоляційні властивості рішень з VEKA TOPLINE

Основною особливістю цього профілю є його ширина: 70 мм. Вікна з профілю монтажною шириною 70 мм користуються підвищеним попитом серед покупців із холодних регіонів: адже це дозволяє обладнати конструкцію склопакетом шириною до 42 мм включно, тим самим підвищивши теплоізоляційні властивості майбутнього вікна. І водночас — шумоізолюючі.

VEKA TOPLINE: нові можливості дизайну і вишуканого стилю

Суцільний контур армування дозволяє конструкції відповідати всім вимогам до профілю класу А у всьому, що стосується жорсткості і стійкості. Також світлопрозорі конструкції, створені на базі профілю VEKA TOPLINE відповідають високим вимогам не тільки енергоефективності та шумоізоляції, а й безпеки. На них допускається встановлення будь-якої фурнітури, в тому числі і зламостійкої, що разом з властивостями профілю класу А дає можливість забезпечити захист від злому класу RC1, RC2, RC3.

VEKA TOPLINE: нові можливості дизайну і вишуканого стилю

Підсумуємо. Працюючи з VEKA TOPLINE, ви отримуєте:

  • Багатокамерні профілі шириною 70 мм і з елегантним контуром;
  • Товщина зовнішньої стінки відповідає нормам стандарту EN DIN 12608;
  • Спеціальне армування за нормативами VEKA;
  • Теплоізолюючі характеристики відповідають нормам DIN 4108 і EnEV;
  • Звукоізоляція VDI 2719, класи шумозахисту від II до V;
  • Протизламні характеристики відповідають нормативам DIN V ENV 1627-1630.

Можливості VEKA TOPLINE для дизайну

Архітектори та дизайнери, безсумнівно, оцінять такі переваги даної профільної системи як скошені грані на лініях вигинів рами, а також гармонію напівсумісної стулки. Які можливості відкриваються при створенні рішень з профілю VEKA TOPLINE — наприклад, вікна для котеджів:

  • можливість створити міцне і довговічне вікно будь-якої форми, завдяки властивостям профілю класу А;
  • можливість використовувати будь-який відтінок з кольорової палітри VEKA, заламінувавши віконну раму;
  • можливість доповнити дизайн внутрішніми і зовнішніми декоративними шпросами, тим самим надаючи вікнам унікальності. Останні можуть бути 48, 64, 75, 85, 100 і 118 мм завширшки — якщо вони розділяють склопакет; і шириною від 25 до 76 мм — якщо не розділяють.

VEKA TOPLINE: нові можливості дизайну і вишуканого стилю

Передбачена також можливість використовувати ущільнювачі не тільки чорного, але і сірого кольору.

Підсумуємо. Використовуючи рішення з VEKA TOPLINE в дизайні, ви отримуєте:

  • Ексклюзивну високоякісну профільну систему;
  • Виразний дизайн завдяки лінійній оптиці з акцентованою окантовкою;
  • Не тільки чорні, а й сірі ущільнення, спеціальні ручки і фурнітурні елементи, що гармонійно поєднуються з новим дизайном профілю;
  • Ідеальну якість поверхні, чудову оптику.

Де можливо застосувати рішення з профілю VEKA TOPLINE?

Властивості системи VEKA TOPLINE дозволяють використовувати її для виготовлення як звичних, так і нестандартних і комбінованих рішень, будь то арочні вікна або розсувні вікна і двері, міжкімнатні або вхідні двері, фасади або інші рішення на розсуд замовника.

VEKA TOPLINE: нові можливості дизайну і вишуканого стилю

Скільки коштує вікно або двері з профілю VEKA TOPLINE?

Ключова перевага рішень з профілів VEKA полягає не тільки в бездоганній якості матеріалу, але і в широкому спектрі можливостей як для компанії-переробника, так і для кінцевого споживача. Кожне вікно або двері з профілю VEKA TOPLINE можуть створюватися індивідуально згідно найвибагливіших вимог замовника, що, безумовно, знайде своє відображення і у вартості готової конструкції. У свою чергу, компанія "ВЕКА Україна" має індивідуальний підхід до питань співпраці зі своїми партнерами і завжди пропонує максимально вигідні умови, в результаті яких виграють всі: і виробник, і компанія-партнер, і замовник, в якій би точці України він не знаходився.

Бажаєте дізнатися більше про профільну систему VEKA TOPLINE? Переходьте за цим посиланням або звертайтеся до регіональних представників. 

Бажаєте стати партнером VEKA? Залишайте заявку на офіційному сайті компанії

Ще статті про профілі VEKA