Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Ручки HOPPE з логотипом VEKA

12 березня 2021

Ручки HOPPE з логотипом VEKA

VEKA і HOPPE:  краса, функціональність, безпека.

Віконні ручки HOPPE Hamburg SecuForte, на поверхні яких нанесено логотип в оригінальному виконанні з’явилися в асортименті VEKA. Логотип наноситься на ручку в процесі її виготовлення, що робить його стійким до стирання та будь-яких зовнішніх пошкоджень.

Механізм HOPPE SecuForte — це новий стандарт захисту від злому: в закритому і відкинутому положенні вікна віконна ручка і чотиригранний штифт не пов'язані один з одним, а ручка блокується автоматично. Це унікальне рішення ефективно захищає від несанкціонованого відкриття вікна зовні.

Ручки з механізмом SecuForte можуть бути задіяні тільки зсередини і тільки при натисканні ручки в напрямку розетки, - маніпуляції з заблокованою ручкою зовні практично неможливі. Таким чином, віконні ручки з механізмом SecuForte ефективно витримують спроби злому, як шляхом пробивання скла і просвердлювання отвору в стулці, так і шляхом зсуву фурнітурної обв'язки зовні.

Віконні ручки з механізмом SecuForte не залишають грабіжникам практично ніяких можливостей для маніпуляцій: до тих пір, поки відсутній зв'язок між ручкою і чотиригранним штифтом, задіяти ручку зовні практично неможливо, в тому числі і у відкинутому положенні. Навіть якщо зломщикові, який намагається провернути ручку зовні, вдасться шляхом неймовірних зусиль зірвати ручку з розетки, то і тоді чотиригранний штифт залишиться нерухомим. Вікно не відкриється, а спроба злому закінчиться невдачею. Таким чином, механізм SecuForte® протистоїть як зрушенню фурнітурної обв'язки зовні, так і методам злому шляхом пробивання скла або просвердлювання отвору в стулці, що дозволяє провертати віконну ручку зовні.

Новий принцип захисту — новий спосіб залучення віконної ручки

Ручками з механізмом SecuForte® користуватися незвично, але дуже просто. Щоб відчинити вікно, спочатку потрібно натиснути на ручку у направленні розетки 1. В результаті цього ручка розблокується, після чого її можна повернути звичним способом 2. Якщо зачинити вікно або відкинути його стулку, ручка знову заблокується. Повернути ручку можна буде, тільки якщо знову натиснути на неї в направленні розетки.

Демонстрація роботи віконної ручки з механізмом SecuForte

Переваги:

  • Захист від зламу шляхом пробивання скла, свердління стулки або зсуву фурнітурної обв’язки зовні.
  • Функція автоматичного блокування у зачиненому (0°) та відкинутому (180°) положеннях.
  • Сертифікат RAL.
  • 4-гранний штифт варійованої довжини VarioFit®.

Для віконних ручок із новим механізмом захисту від зламу SecuForte® HOPPE розробив новий дизайн — серію Hamburg. Витончені обриси і гармонійне поєднання прямокутних і круглих елементів дозволяють новій серії ручок з алюмінію вдало вписується в будь-який інтер'єр — в тому числі завдяки виконанню в різних кольорах. Нові ручки VEKA виробляються у трьох кольорах: Срібний, Чорний матовий та Білий.

Ручка-Hoppe-з-лого-VEKA-2

Ручка-HOPPE-з-лого-VEKA

Ручка-HOPPE-з-лого-VEKA-3

Віконна ручка HOPPE Hamburg SecuForte VEKA колір срібний Віконна ручка HOPPE Hamburg SecuForte VEKA колір Чорний матовий Віконна ручка HOPPE Hamburg SecuForte VEKA колір Білий

Придбати ручки можуть як партнери так і дилери, звернувшись до відділу маркетингу. Завантажуйте оновлений каталог сувенірної продукції через наш telegram-бот або особовий кабінет сайту veka.ua. https://veka.ua/ua/personal/

Консультацію можна отримати за номером 044-390-95-02


Ще статті про профілі VEKA