Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Палітра кольорових вікон поповнилася новою ламінацією Jet Black

11 травня 2021

Палітра кольорових вікон поповнилася новою ламінацією Jet BlackКрасиві вікна в кольоровій ламінації — це, безсумнівно, та родзинка, яка надає інтер'єру приміщення та екстер'єру самої будівлі неповторний зовнішній вигляд, виділяє його з безлічі однотипних рішень.

Кольорові пластикові вікна з профілю VEKA, як тільки з'явилися в асортименті компаній-партнерів, потіснили білі конструкції. Ламінація, що імітує природні матеріали, стала найбільш популярною в оформленні віконних і дверних отворів.

В цьому році, в травні, колекцію ламінаційних плівок поповнив новий модний колір — Jet Black (чистий чорний), який цікавий не тільки в плані колірного рішення, але й теплових характеристик.

До недавнього часу було дуже складно уявити цей колір ламінації для металопластикових вікон, тому що вони повинні експлуатуватися просто неба і повинні бути міцними, мати довговічне покриття.
Чорні плівки мають особливість поглинати дуже високий відсоток отриманої сонячної радіації, і одночасно вони дуже складні у виготовленні, бо невеликі зміни у формулі наближають до інших відтінків, і вони перестають бути абсолютно чорними.

Компанія-розробник присвятила кілька років досліджень, щоб представити цей новий варіант дизайну для ПВХ вікон. З інноваційною плівкою «Jet Black» вдалося добитися чистого чорного покриття для пластикових вікон без ризику зміни кольору або характеристик під впливом зовнішніх факторів.
Глибокий чорний колір плівки нагадує напівдорогоцінне каміння гагат (так званий Jet): просочена викопна деревина в перехідній фазі від лігніту до кам'яного вугілля.

Новий колір ламінації «Jet Black» має низку переваг.

Попри те, що поверхня повинна була б активно притягувати сонячне випромінювання, новий колір ламінації має низьке поглинання тепла. Досягається це завдяки тому, що основою цієї інноваційної віконної плівки є біла підкладка, яка характеризується досконалими властивостями в області відбиття випромінювання. З іншого боку, поверхневий шар забезпечує надзвичайно ефективний захист від ультрафіолетового випромінювання.

Завдяки ламінації «Jet Black» профілі примножують ще одну важливу перевагу — довговічність. Вони стійкі до зовнішніх впливів, легко чистяться і надзвичайно міцні. Чорна поверхня профілю зберігає колір і форму навіть в разі екстремальних атмосферних умов. Крім того, плівка також створює захисний екран для профілю.

Вікна в чорній ламінації — це тренд інтер'єрної моди та при правильному оформленні та поєднанні з іншими елементами та деталями перетворює інтер'єр, робить його виразним. Це елегантний і стильний колір, з присмаком аристократизму. Вікна в чорних рамах відмінно поєднуються з іншими оздоблювальними матеріалами — деревом, каменем, цеглою. Так само слід звернути увагу на фурнітуру вікон з чорними рамами. Наприклад: до стилю хай-тек або мінімалізм підійдуть брендовані ручки VEKA в кольорах Срібний та Чорний матовий, а ось класичні стилі можна підкреслити золотистими ручками. Гарним доповненням до чорних рам стануть склопакети з інкрустованими або вітражними склами, які підкреслять, таким чином, обране стилістичне спрямування.

Вікна з чорним ламінуванням не варто встановлювати в кімнатах з малими віконними отворами або такими, що виходять на північну сторону. Вони пасують до великих віконних отворів, на балконах і лоджіях з панорамним склінням, в приватному житловому будівництві. Підвіконня до таких вікон краще вибирати в тон рам, а ось з палітрою стін треба бути акуратним, не перевантажуючи їх колірними контрастами.

Новий колір Jet Black вже доступний в оновленій Кольоровій мапі ламінації на сайті VEKA.

Якщо Ви зважилися зробити свій будинок або квартиру найстильнішою, встановивши вікна в трендовому кольорі Jet Black, звертайтеся в салони продажів компанії-партнери VEKA в вашому місті. Досвідчені консультанти допоможуть з вибором скління і грамотно підберуть фурнітуру до ексклюзивної ламінації.

Ще статті про профілі VEKA