Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKAMOVE 76. Нова розсувна система з якістю VEKA

20 червня 2024
VEKAMOVE 76 розширює асортимент VEKA як додаткова розсувна система, яка добре підходить, зокрема, для реалізації концепцій компактних приміщень. Абсолютно нова розробка характеризується, серед іншого, периферійним центральним ущільнювачем, який входить в стандартну комплектацію, що гарантує відмінну герметичність в поєднанні з сучасними показниками ізоляції. Завдяки плавному і легкому ходу система є привабливою альтернативою звичайним паралельно-зсувним і поворотно-відкидним дверям.

VEKAMOVE 76



Завдяки високій повітропроникності та водонепроникності VEKAMOVE 76 також ідеально підходить для використання в якості розсувних вікон або дверей в багатоповерхових комерційних і приватних будівлях. Водночас вона відповідає різноманітним вимогам архітекторів і проектувальників щодо тепло- і звукоізоляції та захисту від злому.



VEKAMOVE 76 була розроблена на основі віконної системи VEKA SOFTLINE 76 і, завдяки перевіреній якості класу А, є ідеальним доповненням до портфоліо систем VEKA. VEKAMOVE 76 - це єдина розсувна система на ринку, яка в стандартній комплектації має високоефективне центральне ущільнення.

Додатковою перевагою для виробника є чітка орієнтація на економічне виробництво. VEKAMOVE 76 дозволяє виготовляти розсувні двері та вікна на основі зварювання, при цьому потрібно лише шість нових профілів ПВХ. Всі інші профілі можна легко підібрати зі стандартного асортименту VEKA.