Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Як розмістити інформацію про свою торгову точку на карті veka.ua

10 лютого 2017

Як розмістити інформацію про свою торгову точку на карті veka.uaСпочатку  необхідно обумовити основні терміни і визначення, щоб вірно розуміти послідовність дій:

Компанія VEKA не виробляє вікна як готовий продукт. Компанія VEKA виробник високоякісного профілю, що є однією з складових вікна.

Компанії-переробники – це партнери компанії VEKA, які, використовуючи профіль, виробляють готову продукцію – вікно, двері, балконний блок. Дилери отримують продукцію саме від компаній-переробників.

Офіси продажів (інформація про яких розміщена на карті) – це точки продажів готових виробів – вікон, дверей, балконних блоків, тобто продукції, виготовленої, в тому числі, з профілю VEKA.

Як розмістити інформацію про свою торгову точку на карті veka.ua

Рішення про розміщення контактної інформації ухвалює компанія-переробник, тобто компанія, яка має і/або свою власний роздріб та/або забезпечує дилерів готовою продукцією. Вона ж несе відповідальність за достовірність та актуальність даної інформації.

Для того щоб Дилеру розмістити дані про свій офіс на сайті veka.ua, йому необхідно зв'язатися з Компанією-переробником і надати ці дані їй.

Технічно це відбувається наступним чином – компанія-переробник заповнює узгоджену з компанією VEKA форму з надання контактної інформації про офіси продажів. В цю форму включена інформація про фактичну адресу торгової точки, аж до даних про широту та довготу (для коректного розміщення на карті), так і контактна інформація, що містить номери телефонів, адресу сайту, електронної пошти та фотографії офісу продажів.

Після цього, заповнена форма відправляється в компанію VEKA і протягом 3-х робочих днів дані з'являються на карті.

ВАЖЛИВО розуміти, що на карті можуть бути розміщені тільки офіси продажів, асортимент яких на 100% складається з виробів з профілю VEKA.

Роль компанії VEKA Ukraine в цьому процесі – надання можливості з розміщення контактної інформації про офіси продажів дилера на офіційному сайті компанії veka.ua. Для інформації - сайт компанії щодня відвідують близько 1000 осіб.