Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

WINDO LVIV 2019: день перший

11 вересня 2019

WINDO LVIV 2019: день перший10 вересня у Львові розпочала свою роботу друга Міжнародна виставка вікон, дверей та скла WINDO LVIV. На виставці представлені вікна і віконні системи, віконні профілі, фурнітура та механізми для вікон, верстати та обладнання для виробництва вікон і профілів, скло та вироби зі скла, обладнання для обробки скла, двері і дверні системи, допоміжна продукція і хімікати різних європейських компаній.

Стенд VEKA Україна зі старту привертає увагу відвідувачів WINDO LVIV завдяки візуальним акцентам нового позиціонування бренду, інноваційним експонатам, виготовленим разом із нашим офіційним партнером – компанією " ВікноПлюс" та цікавим рішенням на базі профільних систем VEKA, представленим на стенді нашого нового партнера – компанії " Вікна Perfect". 

WINDO LVIV 2019: день первый

Всі три дні, що триває виставка, представники німецького виробника профілю класу А охоче розповідають колегам і гостям експозиції про можливості, що надає VEKA на віконному ринку сьогодні, тут-таки ж демонструючи їх на представлених експонатах. Будь то можливості технологій VEKA для комфортного життя, або можливості для розвитку партнерів компанії – без уваги не лишиться жодна деталь.

WINDO LVIV 2019: день первый

Перший день WINDO LVIV був щедро насичений корисною інформацією від VEKA та партнерів компанії. Під час конференції, присвяченій стандарту якості RAL та його застосуванню на ринку світлопрозорих конструкцій, керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк поділився досвідом щодо переваг профільних систем зі знаком якості RAL згідно стандарту RAL-GZ 716, та перерахував основні його відмінності від європейського стандарту EN 12608:2016.

WINDO LVIV 2019: день перший

Трохи згодом керівник компанії "Вікна-Стар", одного з дилерів партнерів VEKA, Михайло Орленко виступив із доповіддю про практичний досвід впровадження RAL-монтажу в українських реаліях. А монтажна бригада "Вікна-Стар", сертифікована за системою "Якісний монтаж", продемонструвала свої вміння на майстер-класі з монтажу із застосуванням матеріалів, сертифікованих за RAL.

WINDO LVIV 2019: день перший

І куди ж без розваг? Організатори надали відвідувачам виставки та конференції зокрема можливість на кілька хвилин відчути себе зловмисником та спробувати зламати металопластикове вікно. Вікно, виготовлене компанією "ВікноПлюс" із профілю VEKA протрималося більше трьох хвилин – зазвичай, за цей час у реальних умовах або зловмисника вже викриють, або він сам відмовиться від ідеї проникнення в оселю. І, зрештою, його так і не вийшло зламати.

WINDO LVIV 2019: день перший

Це – лише невелика частина того, що приготували гостям виставки VEKA Україна та її партнери. Чекаємо на вас на нашому гостинному стенді 11 і 12 вересня.

WINDO LVIV 2019: день перший