Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"ВІКНОПРОМ" провів семінар для своїх дилерів у Чернівцях

28 квітня 2017

Компанія "ВІКНОПРОМ", партнер VEKA Україна, продовжила серію семінарів для дилерів за участю Навчального центру "VEKA Professional" на тему "Ефективне позиціювання продуктів. Ціна і цінність вікна VEKA: Технологія успіху".

На цей раз слухачами бізнес-тренінгу стали дилери "ВІКНОПРОМ" - компанії Royal в Чернівцях. Оксана Царалунга, розповідаючи про те, як грамотно використовувати весь арсенал інструментарію продажів, порекомендувала продавцям новий алгоритм спілкування з клієнтом: пропонувати клієнту саме те, що йому необхідно, не завантажуючи його зайвою інформацією, цифрами та термінами. Оскільки клієнт, звертаючись до менеджера за порадою, чекає комплексних рішень, то клієнту необхідно запропонувати низку готових варіантів, а тим, хто бажає експериментувати - нові дизайнерські ідеї.

"ВІКНОПРОМ" провів семінар для своїх дилерів у Чернівцях

Підбиваючи підсумок, Оксана Царалунга зазначила, що у кожного продавця до кожного клієнта повинен бути комплексний підхід, вміння зацікавити замовника придбати якісні та багатофункціональні вироби з урахуванням його потреб та естетичних уподобань. Від цього виграють обидві сторони – і замовник, який отримав якісне сервісне обслуговування, і компанія.

На завершення семінара його учасники, які отримали багато цікавої та корисної інформації, висловили бажання застосувати на практиці отримані знання, кардинально змінити підхід до форми продажу та роботі з клієнтами зокрема.