Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Висока якість вікон VEKA – гарантія для забудовників та мешканців

16 травня 2017

У Києві відбулася зустріч представників компанії VEKA Україна та партнера – компанії GOODWIN з архітекторами однією з провідних компаній-забудовників "Столиця Груп". В рамках зустрічі гості відвідали виробництво VEKA, ознайомилися з асортиментом продукції, яка виробляється з профілю VEKA, обговорили питання енергоефективного будівництва.

Керівник технічного відділу VEKA Україна  Костянтин Костюк розповів гостям про асортиментну лінійку СПК, яку випускають партнери - компанія GOODWIN. Особливу увагу було приділено сучасним технологіям, що дозволяють створювати світлопрозорі конструкції, які відповідають сучасним європейським вимогам, зокрема – енергоефективності.

Питання енергозаощадження останнім часом особливо актуальне для України, а тому забудовники прагнуть від самого початку враховувати цей фактор під час вибору підрядника з встановлення відповідних СПК на нових об'єктах. Крім того, металопластикові конструкції крім енергозбереження, повинні гарантувати клієнтові ще й безпеку.

Компанія "Столиця Груп", впроваджуючи в Україні європейські стандарти будівництва, пропонує справжнє якісне й сучасне житло. Кожний реалізований об'єкт має свої відмінні риси та переваги, в тому числі й різні за формою, кольором, розміром віконні та дверні металопластикові конструкції.

Комерційний директор GOODWIN Андрій Габелок, у рамках огляду продукції, яку компанія готова запропонувати забудовникам, приділив особливу увагу новинкам, які були презентовані VEKA в цьому сезоні. Це нові колірні рішення - Cherry Amaretto та Spectral Anthrazit. Конструкції на основі профілю VEKA SOFTLINE та  SOFTLINE 82, з використанням нової ламінаційної поверхні, дозволяють створювати не просто оригінальні, вишукані вікна та двері, а й надійні, безпечні та енергоефективні СПК.