Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA - завжди в тренді

04 квітня 2017

На Міжнародній будівельній виставці BATIMAT-2017 компанія VEKA продемонструвала настільки оригінальне просторове рішення, що була відзначена призом – "Кращий стенд". Цей приз VEKA заслужено отримує вже вдруге; вперше компанія була відзначена цією нагородою двома роками раніше, у 2015 році.

У цьому році експозиція компанії розмістилася на площі близько 600 кв. м, яку відрізняла оригінальне планування, вишуканий дизайн та  чудова якість виконання. Девіз експозиції - "Формуємо простір для життя" – було реалізовано в чотирьох функціональних зонах, що демонструють різні  інтер’єрні рішення, максимально наближені до реальних. Серед інструментів стенду - безліч інноваційних цифрових рішень: цифрові рамки, інтерактивні екрани, демонстраційні цифрові панно та плазмові панелі.

VEKA - завжди в тренді

Для віртуальних відвідувачів виставки в режимі онлайн на офіційному YouTube – каналі VEKA відбувалися трансляції наживо зі стенда VEKA.

На думку гостей виставки – партнерів VEKA, компанія вміє дивувати відвідувачів та клієнтів VEKA, пропонує нові тенденції, які найбільш актуальні на ринку. Відвідувачі відзначили, що стенд VEKA перевершив всі очікування. Зони, оформлені в різних стилях, у різних ракурсах, давали наочне уявлення, як оформити шоу-руми, які зразки в них розташувати. І кожна з зон - світ новацій та наочний приклад того, як VEKA пропонує партнерам продавати коштовні продукти.

VEKA - завжди в тренді

Одним з найбільш яскравих акцентів на стенді VEKA став великий інтерактивний екран в центрі експозиції, від якого, на думку присутніх, просто неможливо було відірвати очей – настільки ефектно була створена відеопрезентація компанії та її продуктів.

В цьому році VEKA виводить на ринок унікальні колірні рішення: VEKA Spectral Anthrazit Ultramatt та Cherry Amaretto.

Інноваційна технологія VEKA Spectral, що прийшла на зміну звичній ламінації, була презентована в ексклюзивному антрацитному ультраматовому сірому кольорі. Створена на основі ПВХ, вона дозволяє здійснити чудове поєднання неповторного дизайну та технічної досконалості. Висока механічна міцність обумовлює практично повну неможливість подряпати або пошкодити конструкцію. Фактура VEKA Spectral має дуже високу здатність віддзеркалювати промені, виключаючи деформацію профілю та підтримуючи комфортну температуру в будинку.

Композиція Cherry Amaretto витримана в помірно-яскравих тонах вишневого дерева, який створює спеціальна ламінаційна плівка. Покриття виготовлено з використанням технології SST – Solar Shield Technology, захищає вікно від перегріву – тому вікна в кольорі Cherry Amaretto можна використовувати й на сонячній стороні будинку, не побоюючись деформації. Спеціальна композиція плівки та висока якість ламінації забезпечують високу стійкість поверхні вікна до найрізноманітніших впливів – механічним, температурним та  інсоляційних.

VEKA - завжди в тренді

Презентовані в межах виставки два нових кольори від VEKA вже зацікавили партнерів: деякі висловили бажання представити нові зразки для вивчення попиту своїх клієнтів, а представники інших компаній беззастережно мали намір ввести їх у продаж по завершенні виставки.