Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Україна: навчальний семінар для нових партнерів

17 січня 2018

У першій половині січня компанія VEKA Україна провела навчальний семінар для нового дилера компанії "Оконіка". Під час зустрічі, яку провів керівник технічного відділу VEKA Україна Костянтин Костюк, гості мали можливість побачити і почути багато нової та корисної інформації, яка згодиться їм в подальшій роботі.

Оглядова екскурсія почалася в цеху екструзії - основному підрозділі підприємства, де робляться  ПВХ-профілі для виготовлення віконних блоків. Складний процес повністю автоматизований, а контроль якості відбувається в лабораторії, де профіль піддається всіляким випробуванням, що дозволяє гарантувати замовникові його надійність за багатьма параметрами.

VEKA Україна: навчальний семінар для нових партнерів

Після ознайомлення гостей з особливостями виробництва та перевірки якості профільних систем VEKA, Костянтин Костюк в навчальному центрі VEKA розповів про асортиментну лінійку, технічні характеристики та можливості використання кожного профілю. Особливу увагу було приділено технологіям, що дозволяють виготовити енергоефективні світлопрозорі конструкції. А в шоу-румі VEKA гості ознайомилися з виставковими зразками вікон, дверей, розсувних систем VEKA.

Під час зустрічі обговорювалося багато питань і, зокрема, щодо наповнення й конфігурації виставки салонів партнера, а також була визначена подальша концепція спільного розвитку та просування продукції  ТОВ "Оконіка" з профільних систем VEKA.