Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA Ukraine продовжила співпрацю з "обличчям марки" - Ігорем Кондратюком

07 березня 2017

VEKA Ukraine та Ігор Кондратюк, один з найбільш відомих шоуменів і продюсерів України, домовилися щодо продовження співпраці. Ігор Васильович залишиться обличчям VEKA в Україні ще як мінімум на рік.

Співпраця VEKA Ukraine та Ігоря Кондратюка триває вже більше трьох років. "Обирати "обличчя марки" було набагато складніше, ніж зняти якісний ролик, - вважає Генеральний директор VEKA Ukraine Josef Beckhoff. – "Людський" образ VEKA повинен був втілювати всі основні характеристики нашого бренду: бути інтелігентним, авторитетним, і в той же час близьким і зрозумілим, а найголовніше – його сприйняття нашою цільовою аудиторією має бути бездоганним. Ми розглядали кілька десятків кандидатур, було висловлено багато думок, але коли перед нами опинилося портфоліо пана Кондратюка, всі дискусії припинилися, ми відразу зрозуміли, що це наша персона".

VEKA Ukraine продовжила співпрацю з "обличчям марки" - Ігорем Кондратюком

"Ми раді тому, що у свій час нам вдалося домовитися щодо співпраці, - зазначив Комерційний директор VEKA Ukraine Андрій Таранушич. - У цьому році ми будемо використовувати нові можливості і формати спільної роботи, які позитивно позначаться як на популярності і репутації марки в Україні, так і на стимулюванні продажів у наших партнерів".

VEKA Ukraine продовжила співпрацю з "обличчям марки" - Ігорем Кондратюком

VEKA Ukraine зняла два рекламних відеоролика за участю пана Кондратюка, крім того, партнерам компанії доступна різноманітна рекламна продукція, на який також використовується образ відомого артиста. Два роки тому Ігор Васильович відвідав VEKA AG – головне підприємство концерну. "У мене ніколи не було сумнівів у тому, що продукція VEKA - це продукція вищої якості, в іншому випадку я б не став партнером цієї марки", - говорить пан Кондратюк. Вочевидь, симпатії Ігоря Кондратюка та VEKA Ukraine взаємні. А отже, співпраця буде цікавою для обох сторін.