Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA SPECTRAL: чотири нові кольори — тепер і в Україні

05 лютого 2020

VEKA SPECTRAL: 4 нові кольори — тепер і в УкраїніКомпанія VEKA Україна повідомляє про розширення асортименту профілів VEKA SPECTRAL. З 1 лютого 2020 року офіційним партнерам компанії, крім вже виведеного на ринок у 2017 році відтінку Антрацит (Anthrazit Ultramatt), будуть доступні принципово нові відтінки: Сірий, Умбра, Графіт та класичний Білий.  

Технологія VEKA SPECTRAL народилася в лабораторіях дослідницького центру VEKA AG у 2014 році і з того часу почала тріумфальну ходу ринками, де знаходяться дочірні компанії німецького виробника профілю найвищої якості. 

У 2017 році профіль VEKA SPECTRAL у відтінку Антрацит з’явився на українському ринку і стрімко покорив серця як споживачів, що вибирають не лише практичні, але й естетичні рішення для своїх осель, так і партнерів VEKA, які гідно оцінили нові рішення, з якими їм цікаво працювати.  

 VEKA SPECTRAL: 4 нові кольори — тепер і в Україні

Адже VEKA SPECTRAL — це не просто колір; не ламінація; не фарбування профілю. Це принципово інша технологія, в основі якої лежить використання унікальної полімерної композиції зі спеціальним лаком. Завдяки їй, профілі набувають нових властивостей. Зокрема: 

  • їхня здатність до відбивання підвищується у кілька разів, так само як і захист від перегріву; 
  • а от чутливість до зовнішніх впливів, навпаки, знижується: причому йдеться не лише про погодні умови, але й про механічні впливи. 

VEKA SPECTRAL: 4 нові кольори — тепер і в Україні

Знижені ризики деформації та пошкодження профілю плюс вишуканий зовнішній вигляд роблять VEKA SPECTRAL дуже багатообіцяючим рішенням, в якого попереду велике майбутнє. Колористичний розвиток лінійки SPECTRAL здійснюється у повній відповідності з трендами сучасних архітектури та дизайну, коли перевага надається стриманим, але водночас насиченим тонам із “металевою” оптикою. Для темних відтінків в ролі бази використовується профіль, пофарбований у масі в темно-сірий колір. Таке рішення дозволяє добитися гармонійного вигляду вікна та уникнути непотрібних контрастів у його сприйнятті. З нового кольорового ряду VEKA SPECTRAL виділяється Умбра — класичне колористичне рішення з нотами охри, що дозволяє підкреслити природність нового оптичного малюнка.  

VEKA SPECTRAL: чотири нові кольори — тепер і в Україні  

Проте унікальність вікон із технологією VEKA SPECTRAL розповсюджується не лише на дизайн. Профілі мають вишукану шовковисту текстуру, що дарує неповторні відчуття. Це разом із благородним матовим відтінком та беззаперечною якістю ПВХ-профілю класу А, що дозволяє виготовити рішення будь-якої форми та розміру, робить кожне вікно з VEKA SPECTRAL по-справжньому унікальним, інноваційним та неповторним. А також — ексклюзивним: бо VEKA SPECTRAL доступні на ринку України виключно офіційним партнерам компанії VEKA. 

VEKA SPECTRAL: 4 нові кольори — тепер і в Україні  

“Поява технології VEKA SPECTRAL, що прийшла на зміну звичайній ламінації, стала однією із найпомітніших подій у віконних технологіях за останні роки. Захищена патентним правом авторська розробка VEKA дозволяє говорити про якісно новий, “тактильний” дизайн вікна та про принципово інші якості профільної та віконної поверхонь. І ми жодної секунди не сумніваємося, що унікальний продукт VEKA знайде широке застосування, особливо якщо йдеться про оздоблення фасадів у традиціях європейської будівельної естетики”, — впевнений Генеральний директор ТОВ "ВЕКА Україна" Йозеф Бекхофф.


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook:  https://www.facebook.com/VEKAUkraine

YouTube:  https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine

Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/

VIBER: https://chats.viber.com/veka/uk

Telegram: https://t.me/vekaukraine