Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA: секрети та прийоми правильного монтажу вікна

07 вересня 2018

VEKA: секрети та прийоми правильного монтажу вікнаКомпанія VEKA, починаючи з серпня цього року, ініціювала новий проект "Правильний̆ монтаж віконних блоків з ПВХ в стіни з різних матеріалів від VEKA" на базі FORUMHOUSE, популярного та авторитетного порталу, присвяченого будівництву та заміського життя.

Проект представляє відеокурс, котрий̆ висвітлює важливі аспекти віконного монтажу: правила виміру віконного отвору; проектування та виробництво пластикового вікна; монтаж віконних блоків на реальних об'єктах з різних стінових матеріалів: панель, дерево, каркас, цегла, газоблок; герметизація, установка відливу, підвіконня, укосів. Кожна тема викладена стисло, містко та супроводжується відео. На сайті зручна і зрозуміла навігація.

Компанія VEKA, що має багаторічний експертний досвід, регулярно проводить для своїх партнерів і дилерів семінари по якісному монтажу, під час яких з'ясовується, що проблем досить багато, а монтажники зазвичай не розуміють їх причин. І компетентні відповіді краще отримати від професіоналів, ніж від "експертів" в інтернеті, які не володіють сучасними знаннями і технологіями з монтажу.

Інтерес до нового проекту - Академії FORUMHOUSE вже є. Так, на форум надходять запитання, судячи з яких, можна з упевненістю сказати - такий̆ курс потрібен!

Проте, якщо монтажник впевнений у своїх знаннях з монтажу, то може пройти підсумкове тестування на порталі та отримати сертифікат.

Але якщо дійсно є зацікавленість в постійному поліпшенні якості роботи, в отриманні нових знань, VEKA надає таку можливість - абсолютно безкоштовно.

Для цього необхідно:

1. Зареєструватися за адресою  https://www.forumhouse.ru/academy/courses/17

2. Відкрити БЕЗКОШТОВНИЙ доступ до курсу "Правильний̆ монтаж віконних блоків з ПВХ в стіни з різних матеріалів"

3. Отримати корисні знання від експертів VEKA в галузі віконного монтажу

4. Пройти підсумкове тестування з вивченого матеріалу та отримати сертифікат.