Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA провела семінари для монтажників компанії "Інтергарант"

28 березня 2016

Представники компанії VEKA в Чернівцях та Івано-Франківську провели навчально-практичні семінари для монтажників компанії "Інтергарант". Курс з монтажу світлопрозорих конструкцій прочитав технічний консультант VEKA Роман Євглевський.

Під час зустрічі Роман Євглевський розповідав слухачам семінарів про основні правила монтажу світлопрозорих конструкцій, а також про нюанси, які часом не враховуються в роботі. Так, крім наочних прикладів з монтажу вікон і дверей, Роман Євглевський звернув особливу увагу на монтаж в нестандартних отворах, а також роботу зі складними віконними конструкціями.

Особливу увагу було приділено темі ізоляції світлопрозорих конструкцій, яка в подальшому впливає на експлуатаційні показникиї, а також утеплення конструкцій та їх кріплення в отвори з різних матеріалів – від цегли до саману.

VEKA провела семінари для монтажників компанії "Інтергарант"

Під час семінару було випробувано і мобільний додаток "Замірник вікон", розроблений компанією VEKA, який у багато разів спрощує роботу монтажників, а також істотно впливає на її якість.

Найближчим часом компанія "Інтергарант" має намір провести серію різних за тематикою семінарів із залученням представників VEKA.