Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA на виставці Fensterbau Frontale 2018

26 лютого 2018

21 березня в Нюрнберзі почне свою роботу Fensterbau Frontale - найбільша виставка, присвячена вікнам, дверям і фасадам. Однією з найпомітніших її подій обіцяє стати експозиція VEKA. На стенді площею майже 1000 кв.м. найбільший світовий виробник віконних і дверних систем з ПВХ представить свої новітні розробки, що підтверджують репутацію VEKA як світового інноваційного лідера у сфері віконних технологій.

Характер та зміст експозиції VEKA відбивають спрямованість концерну в майбутнє і його  відкритість найсміливішим інноваційним ідеям.  На стенді буде представлена різноманітна палітра профільних систем, що дозволяють партнерам компанії ефективно конкурувати в усіх технологічних і цінових сегментах. Профільні системи VEKA для усіх ринків розробляються і виготовляються за єдиними стандартами виключно високого класу якості - це принципово важливо, як для забезпечення якості готових вікон, так і для ефективного маркетингового позиціювання продукції партнерів концерну у всьому світі.

VEKA на виставці Fensterbau Frontale 2018

Галузеві експерти з нетерпінням чекають прем'єри VEKA Spectral - авторського рішення VEKA, абсолютно нової технології формування профільної поверхні, розробленої міжгалузевою дослідницькою групою у власному R&D - центру VTS. Тема інновацій розкривається і в цілому ланцюгу інших проектів: нові рішення в галузі створення середовища без перепон,  вікна, оснащені електронною пам'яттю IPS, система інтелектуального планування та розрахунку елементів WinDoPlan з можливістю ефективної роботи в середовищі BIM.  Велика увага приділена комплексним рішенням в галузі автоматизації та підвищення ефективності управління віконним виробництвом, і ще безліч нюансів та аспектів, що дозволяють вивести віконний бізнес на нову орбіту зростання.

VEKA на виставці Fensterbau Frontale 2018

"Формувати майбутнє для нас означає не лише залишатися для переробників надійним перевіреним партнером, що пропонує продукти екстра-класу для будь-якої ситуації, - відмічає Член Правління  VEKA AG Бонифациус Айхвальд. - Більшою мірою йдеться про те, щоб бути лідером в усіх галузях, забезпечуючи нашим партнерам у всьому світі реальні конкурентні переваги".

Стенд VEKA з року в рік стає центром гостинності та  місцем зустрічі експертів, давніх друзів та партнерів. Ви знайдете нас в центрі шостого залу (Halle 6).

До скорих зустрічей в Нюрнберзі!