Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

VEKA - на піку світових архітектурних трендів

25 червня 2018

VEKA - на пике мировых архитектурных трендов 23 та 24 червня в Києві пройшли "Дні активного будинку", "Active House Days" - міжнародний архітектурний форум, що зібрав архітекторів та експертів зі всього світу. У центрі уваги спікерів і численних гостей стала нова архітектура та її ключові особливості, які проявляють себе вже у сьогоденні. До них фахівці відносять дбайливе відношення до енергоресурсів, вихід за рамки стандартних, уніфікованих рішень та створення для людини красивого, комфортного та здорового середовища життєдіяльності.

Найактивнішу участь в Active House Days взяла VEKA, світовий лідер та експерт у сфері віконних технологій. Участь VEKA в конференції і доповідь фахівця Технічного відділу Дмитра Фірсова, присвячену рішенням VEKA в галузі природного освітлення, викликала жваву зацікавленість гостей: призначення віконних технологій у формуванні комфортного середовища з року в рік зростає, і досвід VEKA виявляється для архітекторів дуже потрібним і затребуваним.

VEKA - на піку світових архітектурних трендів 

"Нова архітектура - це вихід за рамки звичного і творення нової індивідуальності, - зазначив в ході дискусії за підсумками доповіді VEKA автор та ведучий Active House Days архітектор і експерт Олександр Кучерявий, - те, що пропонує VEKA, повертає вікнам їх інженерне призначення і архітектурне значення. Вікна нової архітектури - це великі площі та оригінальні кольори, це поєднання якості матеріалу з інженерною зрілістю рішень - якраз те, чим відома VEKA у всьому світі".

VEKA - на піку світових архітектурних трендів

Важливо зазначити, що VEKA пропонує професійному архітектурному співтовариству не лише профілі, не лише рішення, але й ефективні інструменти роботи з ними. Так, в щонайближчий час на ринку буде представлений WinDoPlan - унікальна система проектування віконних і дверних блоків, споживчі властивості та параметри яких будуть виконані в точній відповідності з вимогами європейських і вітчизняних норм і правил.

VEKA - на піку світових архітектурних трендів