Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Ведучі менеджери компанії "Інтергарант" відвідали центральний завод VEKA

17 квітня 2014

Ведучі менеджери компанії "Інтергарант", одного з лідерів по виробництву металопластикових конструкцій в Західній Україні, відвідали центральний завод VEKA в м. Зенденхорст (Німеччина). Ця подія була організована, як заохочення для менеджерів які мали найкращі результати по продажам за звітний період.

Під час екскурсії по заводу гості отримали унікальну можливість ознайомитися з процесами виготовлення віконних, дверних та додаткових профілів для ПВХ конструкцій. Робітники заводу наглядно продемонстрували зарубіжним партнерам процес виготовлення продукції на повністю автоматизованому обладнанні з самими сучасними та високими технологіями. Вразило те, наскільки багато уваги приділяється перевірці якості, постійно проводяться  попередні випробовування в спеціально призначених для цього лабораторіях, які наділені найсучаснішим обладнанням та навіть роботами.

Крім того німецькі спеціалісти охоче відповідали на будь-які виникаючі питання і завжди були готові докладніше розповісти про властивості полімерних матеріалів або особливості рішень VEKA.

Переможці отримали масу вражень та спогадів від подорожі, та додатково отримали досвід від побаченого на сучасному німецькому виробництві. Це дасть можливість донести до замовників, опираючись на побачене, цікаві знання про профіль VEKA.

Ведучі менеджери компанії "Інтергарант" відвідали центральний завод VEKA