Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Відкриття нового шоу-рума компанії GOODWIN

15 грудня 2017

Компанія GOODWIN, партнер VEKA Україна, відкрила у Харкові шоу-рум, в якому представила великий асортимент виробів, які виробляє із профілю VEKA. Новий офіс розташувався за адресою: Заміський в'їзд, 22.

На відкриття шоу-рума були запрошені колеги та партнери компанії: Генеральний директор VEKA Rus&Ukraine Josef Beckhoff, регіональний представник VEKA Микола Бондаренко, технічний фахівець VEKA Дмитро Фірсов, а також представники WINKHAUS, ROTO, VBH.

У просторих залах шоу-рума представлені зразки усіх без виключення новинок та технологічних розробок VEKA. Два нових кольори, презентованих VEKA цього року, GOODWIN вже узяв на озброєння, запропонувавши оригінальне виконання підйомно-розсувної конструкції VEKASLIDE 82 в двосторонньому кольорі Spectral Anthrazit Ultramatt. Ця авторська технологія VEKA прийшла на зміну звичній ламінації, забезпечивши СПК міцність, безпеку й довший термін служби.

Ще один колір Cherry Amaretto, створений італійськими дизайнерами, також представлений в асортиментному ланцюжку компанії. Зразок вікна зайвий раз демонструє не лише унікальність колірного рішення, але і його поверхні,  що має приголомшливу фактуру деревини, яка гармонійно впишеться у будь-який інтер'єр і створить в ньому свій гармонійний теплий стиль.

Відкриття нового шоу-рума компанії GOODWIN

Наступна новинка в салоні - система ARTLINE 82 представлена вхідною групою з декоративним заповненням. Ця система має унікальну геометрію вузлів, дозволяючи сховати стулку за раму, завдяки чому пластикові деталі приховані.

Відкриття нового шоу-рума компанії GOODWIN

Також на стендах можна ознайомитися з віконними конструкціями різної форми та функціонального призначення: середньо-підвісними, арковими та круглими вікнами. Крім того, широкий спектр фурнітури дає необмежені можливості для комплектації будь-якої світлопрозорої конструкції.

Відкриття нового шоу-рума компанії GOODWIN

Під час презентації шоу-рума Генеральний директор VEKA Rus&Ukraine Josef Beckhoff зауважив: "Відкриття нового шоу-рума - це показник того, що компанія активно розвивається, удосконалює процеси виробництва, освоює нові технології. Розширюючи свій асортимент, представляючи його у виставкових залах, GOODWIN, таким чином, вказує вектор напряму, розвитку для своїх дилерів, відкриває для них нові можливості й перспективи".

Відкриття нового шоу-рума компанії GOODWIN

Новий шоу-рум GOODWIN повинен стати для партнерів, дилерів компанії місцем зустрічей та можливістю ознайомити потенційних клієнтів з усім різноманіттям сучасних, високотехнологічних конструкцій, щоб підібрати по-справжньому європейський дизайн скління.