Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Участь компанії Goodwin у Великому Слобожанському ярмарку було гідно відзначено

13 жовтня 2016

Компанія Goodwin, партнер VEKA Україна, була відзначена подякою Харківської районної держадміністрації за активну участь у Великому Слобожанському ярмарку.

Ярмарок, який проходив на відкритому майданчику "Радмір-Експохол" в Харкові наприкінці вересня, зібрав понад 300 представників торгових підприємств із Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Сумської та інших областей. Серед учасників, які представляють Харківську область, була і компанія Goodwin, яка запропонувала повний асортимент своєї продукції, створеної на базі профілю VEKA: Euroline, Proline, Softline і Softline-Premium, Softline-82.

Особливу зацікавленість відвідувачі ярмарку виявили до теплозберігаючих вікон, встановлення яких найбільш активно почалося напередодні осінньо-зимового сезону. Представники компанії Goodwin не тільки задовольнили інтерес гостей ярмарку, надавши вичерпні консультації з усіх питань, пов'язаних з СПК, а й зорієнтували потенційних покупців, до якого з салонів компанії можна звернутися, враховуючи їх місце проживання.