Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

У Хотині відкрилося представництво компанії "Інтергарант"

19 листопада 2015

Компанія "Інтергарант", партнер VEKA Ukraine, відкрила новий офіс продажів в Хотині, в якому представила не тільки традиційний асортимент продукції, а й останні новинки.

У новому офісі можна познайомитися з усім переліком послуг, який надаєт "Інтергарант", отримати консультацію фахівців і оформити замовлення. Також в шоу-румі представлені зразки віконних і дверних світлопрозорих конструкцій, які зможуть задовольнити будь-якого замовника. Клієнти можуть замовити вікна різної цінової категорії: з трьох-, чотирьох- і п'ятикамерного профілю. Тут же представлений стенд з новинками, серед яких вікно з семікамерного профілю (ТЕРМО +) з підвищеним ступенем теплозахисту.

У Хотині відкрилося представництво компанії "Інтергарант"

Ще одна пропозиція від "Інтергарант", яка допоможе більш органічно спланувати житлове приміщення або офіс - це підйомно-розсувні конструкції VEKASLIDE. Завдяки цій системі можна не тільки візуально збільшити простір, оскільки світлопрозорі конструкції від підлоги до стелі дають прекрасну можливість "розширити" кордони, а й зберегти комфортну температуру в приміщенні за рахунок високотехнологічних прийомів, які застосовуються при виготовленні і монтажі конструкцій.

Новий офіс розташован за адресою: Хотин, вул. Свято-Покровська, 19.