Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" засклила дельфінарій в Трускавці

21 жовтня 2016

Офіційний представник ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, у Львові по вул. Трильовського 23, закінчив скління єдиного в Західній Україні розважально-оздоровчого комплексу з дельфінами "Оскар" в Трускавці.

Скління дельфінарію відбувалося в кілька етапів, починаючи з фасаду основної будівлі і приміщень, закінчуючи роздягальнями та підсобними приміщеннями.

Для скління використовувалися найнадійніші системи, такі як профільні системи VEKA Softline 70 і Proline в білому кольорі в поєднанні з фурнітурою Winkhaus ActivPilot та фурнітурою для фрамуг Hautau з дистанційним відкриванням на рівні 3 метрів. Був використаний енергозберігаючий склопакет з двома енергозберігаючими стеклами, заповнений аргоном.

ТМ

Також були встановлені вхідні та міжкімнатні двері з профілю VEKA Proline з суцільнозварним армуванням товщиною 2 і 3 мм, і зварним підсилювачем кутового з'єднання стулки в поєднанні з протизламной фурнітурою: 3-точковим замком з ригелями типу "клік", петлями "Dr.Hahn" та офісної ручкою.

Загальна площа скління перевищує 190 м2 тільки металопластикових конструкцій, також була використана фасадно-алюмінієва система і безліч внутрішніх конструкцій з алюмінію, у відповідності з вимогами замовника.

Розважально-оздоровчий комплекс "Оскар" в Трускавці був професійно засклений партнером ТМ "ВікноПлюс" у Львові - Романом Горбулько.

ТМ