Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ “ВікноПлюс” впровадила у виробництво останні світові новації

07 жовтня 2016

ТМ “ВікноПлюс”, партнер VEKA Україна, придбала для свого виробництва нове обладнання для ідеальної безшовної ламінації - це “ноухау” перше в Україні.

Вже 17 років ТМ “ВікноПлюс” зігріває домівки українців своїми теплими вікнами за допомогою світових  лідерів, таких як VEKA, Winkhaus, Saint-Gobain та Guardianі, тому вся продукція відповідає найсуворішим європейським нормам.

ТМ “ВікноПлюс” використовуємо виключно профіль світового лідера – німецької компанії VEKA, термін служби якого – понад 50 років. Крім того, широкий вибір кольорів та систем задовольнить навіть найвибагливішого замовника та вразить своєю надійністю. Також компанія працює лише з гумовим ущільненням німецької фірми Simperit, яке доступне у сірому, чорному та коричневому кольорах, а  для підсилення віконних рам використовує прямокутну оцинковану металеву трубу з товщиною стінки 1,5 мм.

Встановлювана фурнітура німецької компанії Winkhaus у стандартному оснащені має протизламний зачеп, блокування оберту ручки, мікропровітрювання та ручку Hoppe Secсustic.

Власний повний технологічний цикл з виготовлення склопакетів австрійської фірми Lizec, стіл для різки скла з точністю різки до 0,1 мм, а також автоматичну лінію для мийки скла та сушіння склопакету, обладнання для виготовлення цільногнутої дистанційної рамки та двох контурів герметизації, станцію заповнення пакету інертним газом.

Для виготовлення склопакетів компанія використовує комплектуючі італійських фірм Fenzi та Alupro та скло передових європейських брендів, зокрема від компанії Saint-Gobain та Guardian. Окрім того, у конструкції склопакетів використовується дистанційні рамки, які виготовляють з цільного алюмінієвого профілю, що гарантує їх експлуатацію понад 30 років.

ТМ “ВікноПлюс” впровадила у виробництво останні світові новації

Виробництво ТМ “ВікноПлюс” обладнане автоматизованими лініями, працюючими  під контролем комп’ютера німецької фірми Sturtz, які здійснюють зачистку швів і кутів дуже якісно, швидко та надають потрібної жорсткості; а також автоматичною пилкою Sturtz Power Cut з точністю прорізки профілю до 0,1 мм.

Цього року, відвідавши міжнародну виставку віконних систем в Німеччині, компанія придбали нове обладнання фірми Sturz для ідеальної безшовної ламінації - це “ноухау” перше в Україні.

Також, було придбано ще одного робота гермитазації  Lisec, завдяки якому можна герметизувати  склопакет максимальних розмірів та в горизонтальному положенні, що дозволить уникнути “ефекту лінзи” у великих склопакетах.  

На сьогоднішній день компанія ТМ "ВікноПлюс" здатна  виробляти близько 600 віконних конструкцій в зміну. Така цифра повністю відповідає клієнтському попиту.

ТМ “ВікноПлюс” робить якісні вікна, та намагається йти в ногу з часом, слідкувати за передовими тенденціями і технологіями, спираючись на  багаторічний досвід.