Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" відкрила в Бурштині перший фірмовий салон

26 серпня 2016

26 серпня в Бурштині відбулася знакова подія для городян - відкриття нового фірмового салону ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна. Розташувався новий салон на вул. Шухевича, 2б.

Традиційно представники компанії зустрічали гостей біля входу в новий салон, підготувавши для них сюрпризи від ТМ "ВікноПлюс": поки маленькі відвідувачі освоювали надувний батут, їх батьки могли випробувати фортуну в лотереї, після чого ознайомитися у виставковому залі з широким асортиментом продукції.

Для потенційних клієнтів ТМ "ВікноПлюс" підготувала в новому салоні найширший вибір світлопрозорих конструкцій. Тут представлені всі види профільних систем, різноманіття і технологічність фурнітури, функціональність і дизайн металопластикових конструкцій. Особливою родзинкою салону є продукт Revolution з профільної системи Softline 82 компанії VEKA. Разом з інноваційною розсувний фурнітурою duoPort PAS фірми Winkhaus повністю розкривається весь потенціал міцності і надійності виробу, а відповідно буде створюватися комфорт в будинку.

ТМ

ТМ "ВікноПлюс" здатна задовольнити бажання самого вибагливого клієнта, адже в наявності є весь асортимент додаткових опцій, декоративних і дизайнерських елементів, які підкреслять індивідуальність покупця.