Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" відкрила фірмовий салон у Надвірній

10 червня 2016

Компанія "ВікноПлюс", парнетр VEKA Україна, 4 червня відкрила в Надвірній (Івано-Франківська область) новий фірмовий салон. Гостям презентації було також запропоновано розіграш призів від "ВікноПлюс".

Новий салон розмістився на другому поверсі одного з торгових центрів міста. В салоні представлено безліч зразків продукції, а також розсувна система в дизайнерському стилі з гнутими імпостами, двері з профільної системи SOFTLINE 82 компанії VEKA з конусними петлями simonswerk, і офісної хромованою ручкою.

ТМ

Гості могли познайомитися з усією продукцією компанії на спеціально обладнаному інформаційному стенді. Тут же відбулася демонстрація замка безпеки, який, в першу чергу, призначений для СПК в будинках, де є діти.

ТМ

Незабутню атмосферу свята допоміг створити лототрон з цінними призами для потенційних клієнтів, де були розіграні: сертифікати на 1000 грн., 500 грн., москітна сітка, ручки з ключиком, підвіконня, відливи та багато іншого.

Не забули організатори і про найменших відвідувачів. Для них було встановлено батут, а також кожна дитина в подарунок отримав "корпоративне" тістечко і кульку.

ТМ

Салон знаходиться за адресою: Надвірна, вул. Мазепи 24 а, ТЦ "Полярис", 2поверх