Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" провела промо-акцію в рамках міні-даунхілу

08 вересня 2015

У Кам'янець-Подільському відбулися змагання з міні-даунхілу, організатором яких виступила компанія "Cube" за безпосередньої підтримки і спонсорстві ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Ukraine.

Змагання з екстремального спуску на гірських велосипедах вперше проводилися в Кам'янець-Подільському, на території міського парку. Незважаючи на те, що цей вид спорту вважається найбільш небезпечним, взяти участь в гонках виявили бажання не тільки місцеві спортсмени, а й велосипедисти з Чернівців та Хмельницького. Всього ж в гонці по пересіченій місцевості брало участь 25 осіб, які перед стартом були застраховані. Треба зауважити, що наймолодшому учаснику було всього 12 років, а найстаршому - 34 роки, які також, як і переможці гонки отримали призи від спонсорів як представники різних вікових категорій.

ТМ "ВікноПлюс" провела промо-акцію в рамках міні-даунхілу

Переможці гонки:  1 місце - Сергій Гоменюк; 2 місце - Роман Заячковський; 3 місце - Андрій Омельянович були премійовані подарунковими сертифікатами від спонсора акції ТМ "ВікноПлюс" на суми 3 тис., 2 тис. та 1 тис. гривень відповідно.

У рамках спортивних змагань відбулася і промо-акція від ТМ "ВікноПлюс", під час якої городяни могли детальніше ознайомитися з продукцією компанії, отримати консультації за енергозберігаючими технологіями, втіленими у виробництво металопластикових виробів.

Для самих маленьких клієнтів поряд з промонаметом був встановлений батут, де вони могли пострибати досхочу, поки їх батьки підбирали для себе варіанти скління своїх будинків і квартир. Так само під час проведення промоакції роздавали повітряні кульки і флаєра, а на честь Дня Прапора та Дня Незалежності України компанія надавала додаткову знижку на кожне замовлення. За відгуками учасників заходу вони отримали багато корисної інформації, яка зробила вирішальний вплив на вибір віконних конструкцій. Ну, а діти отримали масу позитивних емоцій від "Чудо батута VEKA - ВікноПлюс".