Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" продемонструвала новітні технології на відкритті нового салону

28 жовтня 2016

28 жовтня відбулося відкриття фірмового салону представником ТМ "ВікноПлюс", партнера VEKA Україна, для мешканців  міста Сторожинець по вул.Федьковича, 24 б.

На відкриття салону завітало багато місцевих  мешканців та партнерів. Гостям запропонували взяти участь у лотереї, головним призом якої став сертифікат на встановлення світлопрозорої конструкції ТМ "ВікноПлюс" зі спеціальною знижкою.

В просторих залах нового салону  представлена велика експозиція. Так потенційні клієнти могли ознайомитися з паралельно-розсувною системою у кольорі Siena Noce в системі преміум-класу VEKA Softline 82 у поєданні з мультифункціональним пакетом та чорною дистанційною рамкою.

ТМ

Родзинкою салону є французькі двері в оригінальній ламінації, а саме: внутрішній колір "Creme Weiz", а зовнішній колір горіх, та з оригінальною розкладкою шпросів 25 та 40 мм.

ТМ

Також на урочистому відкритті був проведений краш-тест - злом вікна ТМ "ВікноПлюс", зробленого з профілю VEKA, та звичайного вікна. Під час злому просте вікно не встояло перед імпровізованим шахраєм, на відміну від вікна із профілю VEKA, оснащеного протизламною фурнітурою Winkhaus. Переможець конкурсу по зламу отримав сертифікат на продукцію компанії із значною знижкою.

ТМ

Крім того, було продемонстровано спеціальне скло власного виробництва, яке встановлюється у вікнах ТМ "ВікноПлюс". Це скло стійке до удару і не розсипається на шматки, а утворюються лише тріщини у вигляді павутиння.

Також Віктор Піняк, представник Winkhaus, продемонстрував стенд із механічними та електромеханічними замками. Відтепер ТМ «ВікноПлюс» може задовольнити клієнтів виробами преміум класу у поєднанні з іноваційними технологіями.