Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" презентувала у Хмельницькому оновлений салон

20 травня 2016

Компанія "ВікноПлюс", партнер VEKA Ukraine, здійснила ребрендінг одного з своїх салонів в Хмельницькому (вул. Шевченка, 6).

Салон кардинально змінився: інтер'єр оформлений в еко-стилі із застосуванням білого дерева, каменю і сучасних меблів. Асортимент представленої продукції зможе задовольнити запити найвимогливішого замовника. На стендах представлені: французькі двері з ламінацією під дерево, арочне вікно в оздобленні портьєр, що служить наочним прикладом використання світлопрозорої конструкції в інтер'єрі.

ТМ "ВікноПлюс" презентувала у Хмельницькому оновлений салон

Також на стендах представлена вся світлопрозора продукція в розрізі, що дає можливість кожному клієнту побачити всю складну конструкцію вікон і дверей. Крім того, оформити вікно або двері можна вітражним склом, зразки якого представлені тут же, і укомплектувати фурнітурою, за власним розсудом - асортимент якої також представлений в салоні.

ТМ "ВікноПлюс" презентувала у Хмельницькому оновлений салон

Досить цікавим і вражаючим став стенд, де представлені підйомно-розсувні конструкції системи VEKASLIDE. Зразки демонструють не тільки функціональні особливості панорамних дверей, але і завдяки фотомонтажу дають уявлення про те, як за рахунок такої конструкції розширюється простір приміщення, об'єднуючи його з природою.