Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

ТМ "ВікноПлюс" придбала інноваційний переробний центр Sturtz

07 лютого 2019

ТМ "ВікноПлюс" придбала інноваційний переробний центр SturtzТМ " ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, почала 2019 рік з запуску нового переробного центру марки Sturtz. Сучасні виробничі умови враховують рекомендації VEKA згідно з ДСТУ: вологість і температуру повітря, стабільність подачі електроенергії, рівень освітлення. Все це впливає і на роботу обладнання, і на якість кінцевого продукту.

Нова лінія, яка працює під контролем комп'ютера, забезпечує високу якість обробки. Важливий момент: під час технологічного процесу фрезерується торець імпоста, отвори під ручку, дренажні та компенсаційні отвори, що служить запорукою довготривалої експлуатації віконної конструкції, тобто таке вікно не завдасть покупцеві проблем багато років. Після етапу фрезерування відбувається кріплення армування за допомогою 4-х приводного шуруповерта, що значно прискорює процес виготовлення конструкції.

ТМ "ВікноПлюс" придбала інноваційний переробний центр Sturtz

Комфортні та безпечні умови праці дозволяють ТМ "ВікноПлюс" підбирати працівників на конкурсній основі. Правильна організація праці при наявності обладнання нового покоління дозволяє виготовляти продукцію високої якості. Тепер з інноваційним переробним центром два фахівці за одну зміну здатні зробити заготовки для 200 вікон.

ТМ "ВікноПлюс" придбала інноваційний переробний центр Sturtz

ТМ "ВікноПлюс" - одна з небагатьох компаній в Україні, оснащена повністю модернізованими автоматизованими лініями. Виготовлення якісного вікна з профілю VEKA, яке прослужить клієнту багато десятиліть і захистить в лютий мороз і спекотне літо, вимагає серйозних виробничих ресурсів. Виготовити якісне вікно можна тільки на повністю автоматизованих лініях з поетапним контролем якості.