Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Склопакети від компанії "Вікно Плюс" відповідають усім стандартам енергозбереження

19 листопада 2014

Сьогодні все більшої популярності набувають енергозберігаючі вікна. Компанія "Вікно Плюс", партнер VEKA Ukraine, постійно вдосконалює технологію виробництва віконних склопакетів, що відповідають сучасним вимогам клієнтів.

Враховуючи той факт, що у вікні велику площу займає склопакет, до його виготовлення пред'являються особливі вимоги. Для кращого збереження тепла рекомендується двокамерний склопакет, в якому два скла з трьох  - енергозберігаючі (з напиленням). Але максимального енергозбереження можна домогтися лише в тому випадку, якщо повітряні камери цього склопакета заповнити інертним газом. При цьому процентний вміст газу в склопакеті не повинен бути менше 90%.

Склопакети від компанії "Вікно Плюс" відповідають усім стандартам енергозбереження

На виробництві компанії "Вікно Плюс" процес заповнення газом склопакетів відбувається в газовому пресі, інтегрованому в стеклопакетну складальну лінію "Lisec". Але ось який реальний процент заповнення склопакета газом? Перевірка склопакетів в одній з лабораторій Європи показала результат, рівний 96,3%. Замовник може бути впевнений, що купуючи продукцію компанії "Вікно Плюс", він дійсно отримує вікна, що відповідають вимогам стандартів енергозбереження.