Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Шоу-рум компанії «GOODWIN» — простір для ефективної роботи

19 квітня 2021

Шоу-рум компанії «GOODWIN» - простір для ефективної роботиПоняття шоу-рум, напевно, ближче і зрозуміліше, якщо має відношення до світу моди чи мистецтва. Це простір, в якому традиційно представлений кращий асортимент і куди запрошується далеко не кожного. Тенденція створення таких демонстраційних залів не оминула й віконний бізнес. Адже шоу-рум — це не тільки місце, де можна ознайомитися з останніми розробками компанії та укласти ділове співробітництво з партнерами, дилерами, архітекторами і дизайнерами. Це ще й престиж компанії.

Партнер VEKA Україна в східному регіоні — компанія «GOODWIN» продемонструвала, як максимально ефективно організувати простір шоу-руму. По периметру демонстраційного залу встановлено дверні конструкції, дві з яких — підйомно-розсувні, а також вхідні двері. Один зі зразків — вхідні двері з уклеєним заповненням, які виконана на базі Softline 82: це енергоефективні двері, зламостійкі — клас захисту RC 2. У конструкції встановлений сканер відбитків пальців, за допомогою якого двері відкриваються. Теплий, композитний поріг двері дозволяє встановлювати додаткові елементи протизламної фурнітури.

Шоу-рум компанії «GOODWIN» - простір для ефективної роботи

Розсувна система E-SLIDE - це рішення найбільш зручне з точки зору користувача, ніж ухил-розсувні системи. Поворот ручки приводить в дію механізм, який зміщує стулку на 8 мм всередину приміщення, після чого вона відкривається, рухаючись паралельно рамі.

Система E-SLIDE дозволяє виготовляти панорамні розсувні вікна, які з успіхом можна використовувати в приватному будинку, створивши, наприклад, в кухні скління у всю стіну, відкривши, таким чином, красивий вид в сад, але при цьому зберігши корисну площу робочої поверхні.

Нагадаємо, що дану систему можна виготовити в розмірах: шириною до 4 метрів, у висоту - 2,4 м в білому кольорі та 2,2 м в ламінації. При цьому відкривання-закривання системи не становить труднощів, і це зможе зробити навіть дитина.

Шоу-рум компанії «GOODWIN» - простір для ефективної роботи

У шоу-румі представлені і ексклюзивні екземпляри: кругле вікно з сірим ламінуванням, не глухе, а відкривається. І ще один зразок, який, на жаль, використовується рідко, але заслуговує на увагу — середньо-підвісне вікно, яке добре підійде для скління мансардних приміщень. Його можна встановити, коли є необхідність у збільшенні світлового освітлення, але простір обмежений. Звичайно, може виникнути питання — а як за такою конструкцією доглядати? Особливість цієї конструкції полягає в тому, що стулку можна повернути «вуличної» стороною всередину приміщення і помити без проблем.

Шоу-рум компанії «GOODWIN» - простір для ефективної роботи

З останніх сучасних новинок в шоу-румі представлено вікно з приводом для відкривання на базі профільної системи ARTLINE, одним з переваг якої є те, що стулка захована за рамою, завдяки чому забезпечується максимум світлового простору. Для тих, хто любить гаджети — пульт для управління «розумним» вікном, за допомогою якого вікно відкривається на провітрювання. Дана система добре підходить для котеджів з сучасною архітектурою.

Система TOPLINE, звичайно, притягує увагу своєю вишуканістю та гармонією навіть в дрібницях. Адже це практично єдина система, у якій контури і зовні, і всередині ідентичні.

Шоу-рум компанії «GOODWIN» - простір для ефективної роботи

Ще один зразок віконної конструкції на базі SOFTLINE 82 цікавий тим, що з внутрішньої сторони — ламінація, а зовні — алюмінієві накладки, які мають колір і фактуру ламінації.
І найголовніше в цьому шоу-румі: проектувався він для роботи з дизайнерами та архітекторами, тут створені всі умови для ефективної роботи. Можна працювати колективно над проектом, виводячи зображення на великий монітор. Але при цьому, завдяки зсувним конструкціям, що мають хорошу шумоізоляцію, не заважати іншим співробітникам.

VEKA постійно акцентує увагу на тому, що необхідно створювати не просто шоу-рум, а простір для ефективної роботи з дизайнерами, архітекторами, забудовниками, проектувальниками, дилерами. Даний шоу-рум якраз і є наочним прикладом демонстрації сучасних тенденцій, які повинні реалізовуватися, якщо є можливість. Робота цього шоу-руму за два роки його існування довела ефективність саме такого формату.

Ознайомтеся з шоу-румом компанії «GOODWIN» в нашому новому відео на YouTube-каналі:


Слідкуйте за нами в зручному для Вас форматі!

Facebook: https://www.facebook.com/VEKAUkraine
YouTube: https://www.youtube.com/user/OknaVEKAUkraine
Instagram: https://www.instagram.com/vekaukraine/
Telegram: https://t.me/vekaukraine