Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Рекламна кампанія від VEKA Україна стартує на ТБ з новим відеороликом

22 серпня 2016

29 серпня компанія VEKA Україна розпочинає всеукраїнську ТВ-кампанію.

Осінь – час високого "віконного сезону", час, коли, повернувшись з дач і з відпусток, люди згадують, що зима не за горами. А значить, прийшла пора підготуватися до неї, наприклад, поміняти старі вікна на нові. Поспішають і будівельники: українська осінь пройде швидко і непомітно, і до настання холодів треба встигнути закрити контур будівництва.

Це час високого попиту VEKA зустрічає новою рекламною кампанією, яка пройде восени по всій країні. Її головний герой особливого представлення не потребує – це Ігор Кондратюк, відомий шоумен, харизматичний режисер і телеведучий. Йому вірять, його люблять, йому довіряють мільйони людей, його рекомендації для українців вагомі і значущі. Завдяки йому значно збільшився рівень впізнаваності та довіри до марки VEKA в Україні.

Нова кампанія виходить з новим роликом, в якому Ігор Васильович виконує головну сюжетну роль. Ролик вдався на славу: він вийде динамічним, живим і легким, зрозумілим пересічному покупцеві, з м'яким, тонким гумором. Ми протестували безліч ідей і концепцій, і ми задоволені тим результатом, якого нам вдалося досягти.