Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Підйомно-розсувні системи VEKASLIDE набувають популярності в південних регіонах

05 лютого 2016

В кінці минулого року фахівці компанії "Равелін" - дилера компанії Євровікна ТМ "Luvin", який є партнером VEKA Ukraine, - провели складний монтаж двох конструкцій VEKASLIDE в Одесі. Підйомно-розсувна світлопрозора конструкція встановлювалася на 23 і 24 поверхах житлового будинку, для чого знадобилася від фахівців компанії висока професійна майстерность.

На сьогоднішній день є кілька функціональних способів скління великих отворів розсувними системами: алюмінієві, металопластикові похило- та підйомно-розсувні системи. Чому вибір в даному випадку падає саме на розсувні системи? Відповідь проста: тільки завдяки їм можна зберегти велику площу скління (тобто використовувати менше пластику і більше скла), що не зіпсує красивий вид з вікна, а також збереже простір в приміщенні при відкритому положенні системи. Однак при такому склінні є свої нюанси: скління алюмінієм житлових приміщень, яке прямо стикається з вулицею, вкрай не рекомендується, адже навіть самі теплі алюмінієві системи будуть холодніше простого металопластику. Друге "але" - це технічні обмеження і можливості скління металопластику. Прості похило-розсувні системи розраховані на отвір невеликого розміру - до 2,3 м заввишки. Тут на допомогу приходить унікальне в своєму роді рішення: підйомно-розсувна система VEKASLIDE.

Максимальна ширина конструкції в системі VEKASLIDE може бути до 6,5 м, висота - до 2,7 м, а максимальна ширина стулки може досягати 3,0 м. При цьому навіть найпотужніші стулки з легкістю, без особливих зусиль відкриває навіть дитина. Принцип роботи підйомно-розсувного механізму полягає в тому, що шляхом повороту ручки стулка на кілька міліметрів піднімається, а потім швидко зсувається в бік.

Крім того, конструкція VEKASLIDE захищає не тільки від вітру, холоду і негоди, а й від непрошених гостей. Масивне армування стулок, висококласна фурнітура, а також додаткові профілі захищають від демонтажу або злому стулки. Високий рівень противовзломности (який можна підвищувати за допомогою підсилювачів рухомої стулки) повністю відповідає стандартам безпеки вхідних дверей.

В кінці минулого року фахівці компанії "Равелін" провели складний монтаж двох конструкцій VEKASLIDE в Одесі. Детальніше про це розповів директор компанії Денис Тюрін:  "Необхідно було склити два виходи на терасу в пентхаусі на 23-24 поверхах Треба було зберегти прекрасний вид на море, але в той же час забезпечити високий рівень шумо- і теплоізоляції. На верхніх поверхах, та ще й з боку моря, в зимовий час дуже холодно через пориви вітру. Тому ми прийшли до висновку, що система VEKASLIDE стане ідеальним рішенням в даному випадку. Крім цього, при склінні від стелі до підлоги виникало ще одне питання: як встановити обігрівачі в кімнатах. Спочатку планувалося використовувати підлогові конвектори, але в сам кінець зробили все набагато простіше -  в конструкціях VEKASLIDE встановили склопакети з електропідігрівом. В них ми використовували скло  8 і 12 мм, тому вага кожного була по 180 кг.  Їх підняття вручну на 24 поверх зайняло 2 дні. Це була складна робота, але і клієнт, і ми залишилися дуже задоволені ".