Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

"Оконіка" провела семінар для партнерів компанії

10 червня 2016

Компанія "Оконіка", партнер VEKA Ukraine, в Олександрії провела семінар для своїх партнерів, в рамках якого були представлені нові розробки VEKA і Winkhaus.

Технічний спеціаліст "ВЕКА Україна" Дмитро Фірсов розповів учасникам зустрічі про новинки компанії – панорамних розсувних системах VEKASLIDE, про технічні характеристики та специфіку встановлення подібних конструкцій. Також були презентовані мобільні додатки – "Каталог VEKA" і "Замірник вікон", які дозволяють ще більше вдосконалити роботу менеджерів і замірників, і, таким чином, підняти рівень послуг та престиж компанії на ще більш високий рівень.

Крім того, представник VEKA детально розповів про нові розробки, які брали участь у виставці Fensterbau Frontale-2016. На нюрнберзької виставці VEKA представила своїм партнерам і гостям цілий ряд цікавих новинок. Однією з яких стала VEKASPECTRAL – технологія, що представляє собою ефективну альтернативу звичній ламінації. Також інтерес гостей виставки привернула система VEKA SOFTLINE 82, вперше представлена минулого Frontale, яка пройшла за ці два роки серйозний еволюційний шлях, і сьогодні вона охоплює всі продуктові сегменти: від звичайних вікон, до складних панорамних розсувних систем.

По закінченню семінару всі учасники отримали подарункові презенти від компанії "ВЕКА Україна".