Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нове партнерство з "Оконікою": довгострокова стратегія розвитку

17 лютого 2014

У середу 12 лютого працівники кіровоградської компанії "Оконіка", а також її торгові партнери, котрі представляють багато областей України, відвідали підприємство VEKA Ukraine у Броварському районі Київської області.

Запрошення переробників на підприємство, проведення екскурсій та інформаційний семінарів безпосередньо на заводі представляють собою чудову можливість познайомитися з процесом виготовлення профілю, здійснення контролю якості, функціонування основних підрозділів і відділів VEKA, що здійснюють клієнтський сервіс.

Новое партнёрство с

"Безсумнівно признані ринком козирі VEKA – чудова якість продукції, досконала логістика і потужна маркетингова підтримка, високоякісний оперативний сервіс вимагають хороше знання цих процесів, бажання та вміння завжди знаходитися в діалозі, разом шукати відповідь на нові виклики ринку, разом добиватися успіху" – відмітив у своєму виступі перед "Оконікою" керівник технічного відділу ВЕКА Україна Костянтин Костюк.

Новое партнёрство с

"Вибір "Оконікою" VEKA у якості стратегічного партнера зумовлений нашою довгостроковою стратегією розвитку,  - відмітив власник і фінансовий директор Андрій Щербак. – Асортимент виробничих, сервісних і маркетингових можливостей, котрі пропонуються VEKA, є найбільш повним, а стиль компанії – це доволі рідкісне на сьогодні поєднання принциповості і гнучкості, котрого так не вистачає нашому ринку".

Новое партнёрство с

Перед співробітниками і партнерами "Оконіки" виступили керівники технічного і маркетингового підрозділів VEKA. Великий інтерес в учасників викликала доповідь керівника Навчального Центру VEKA Professional Оксани Анатоліївни Царалунги, яка ознайомила гостей з широким асортиментом навчальних програм, що зазвичай пропонуються партнерам. Зустріч завершилась неформальним дружнім вечором, настрій у всіх був одностайним: ставимо дві крапки, далі буде.

Новое партнёрство с