Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Нові енергоефективні вікна VEKA з компенсацією за рахунок держави

26 червня 2015

Держава компенсує до 30% по кредиту за металопластикові вікна. Відповідно до державної програми, спрямованої на ефективне використання енергетичних ресурсів - "Тепла оселя", витрати на установку енергозберігаючих віконних конструкцій компенсуються до 30%.

Енергозбереження є одним із значущих пріоритетів економічної політики України. І це не порожній звук - існує цілий ряд програм, спрямованих на стимулювання споживання енергозберігаючих технологій і на їх широке впровадження.

Одна з таких програм - "Тепла оселя" покликана підтримати заміну старих вікон на нові, що мають високі параметри енергоефективності. Відповідно до її положень, ряд банків беруть участь у програмі і можуть фінансувати придбання приватними особами нових вікон, оплачуючи до 30% їх вартості.

Компанія VEKA Ukraine і Ощадбанк, який  бере участь в програмі стимулювання енергоефективності, досягли угоди, що дозволяє партнерам VEKA у всій Україні пропонувати вікна на нових, дуже вигідних умовах. Відчути всі переваги нових пропозицій можуть як власні роздрібні мережі віконних компаній, так і незалежні дилери, які продають вікна з профілю VEKA. Перший досвід пропозиції вікон VEKA "з державною підтримкою" викликав у клієнтів жвавий інтерес - всі учасники програми заздалегідь прорахували можливі "вузькі місця" і скоротили бюрократичні зволікання до мінімуму. Тепер, завдяки партнерським угодам VEKA та Ощадбанку, потенційні клієнти зможуть встановити сучасні енергоефективні вікна значно дешевше, і платити за електроенергію - менше.

Запитуйте спеціальні умови від Ощадбанку в кожному офісі продажу вікон VEKA по всій Україні!