Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчальний центр "VEKA Professional" провів тренінг для співробітників "ВІКНОПРОМ"

25 квітня 2017

19 квітня компанія "ВІКНОПРОМ", партнер VEKA Україна, провела тренінг-семінар, під час якого Навчальним центром "VEKA Professional" була запропонована тема: "Ефективне позиціювання продуктів. Ціна та цінність вікна VEKA: Технологія успіху", а також розглянуті питання по програмі енергоефективності.

Бізнес-тренер Оксана Царалунга презентувала новітні техніки спілкування з клієнтами, інтерактивні інструменти продажів та комплексні рішення, радила нові й цікаві ресурси для самоосвіти і самовдосконалення.

Для того щоб зацікавити клієнта, запропонувавши йому не тільки найбільш вигідний варіант скління, а й відповідний дизайну квартири або приватного будинку, менеджеру необхідно правильно побудувати бесіду з потенційним замовником, дізнатися його переваги. Так, у квітні компанія VEKA поповнила низку кольорів, запропонувавши своїм партнерам два вишуканих кольори ламінації - Cherry Amaretto та Spectral Anthrazit Ultramatt, якими також можна зацікавити клієнтів. Також детально розбиралися алгоритми продажу та концепція віконного бізнесу в цілому.

Навчальний центр

В рамках семінару виступили: представники ОТР банку по програмі IQ Energy, метою якої є поліпшення рівня енергоефективності житлового сектора України завдяки новим технологіям та устаткуванням вищої якості, а також представник Міжнародного банку реконструкції й розвитку - Віктор Маноха, який розповів про те, з якими банками ЄБРР підписав договір про співпрацю в реалізації програми фінансування енергоефективності.

Навчальний центр

Учасники семінару відзначили не тільки високий професійний рівень бізнес-тренера та спікерів, а й форму подачі матеріалу, яка була піднесена нестандартно та цікаво