Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для представників ТМ "ВікноПлюс"

11 листопада 2016

Нещодавно ТМ "ВікноПлюс", партнер VEKA Україна, та навчальний центр VEKA Professional провели тренінгову програму на Закарпатті, у мальовничому туристичному комплекс "Ерней Лаз" в селищі Шаян. Основною темою тренінгу були "Шаблони діалогів мистецтва продажів для менеджерів роздрібних салонів і для активних менеджерів на об'єктах", в якості спікера виступила керівник Навчального центру VEKA Professional Оксана Царалунга.

У тренінгу взяли участь офіційні партнери і менеджери ТМ "ВікноПлюс", які працюють в Закарпатській області. Також у рамках зустрічі було презентовано новий каталог дверей від ТМ "ВікноПлюс" та новий номер корпоративного видання "VEKA Professional № 7".

Оксана Царалунга продемонструвала, як можна на практиці використовувати матеріали, опубліковані в новому номері: скрипт продажів або "мовні модулі", приклади правильної побудови бесіди в тій чи іншій ситуації. "На сьогоднішній день на українському ринку СПК представлений широкий асортимент продукції, тому ми підходимо до кожного клієнта індивідуально, з урахуванням його потреб і побажань", - зазначила керівник Навчального центру.

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для представників ТМ

Другий день був присвячений практичним заняттям - учасники тренінгу застосовували напрацьовані скрипти, "перевтілюючись" в ролі менеджера і клієнта. Оксана Царалунга виправляла помилки, демонструючи, як ефективно з емоційним підходом можна подати будь-яке рішення. Наприклад, класичний варіант білого вікна можна уявити по-новому, підкресливши за рахунок додаткових елементів або фурнітури його оригінальність.

Після основної програми тренінгу його учасники мали можливість поставити питання, обмінятися набутим досвідом та особистими напрацюваннями в області продажів.

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для представників ТМ

На завершення зустрічі присутні подякували Оксані Анатоліївні не тільки за плідно проведені два дні тренінгів, але і за той позитив, який вона традиційно дарує слухачам своїх семінарів.