Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для партнерів компанії "Вікнопром"

14 червня 2016

Компанія "Вікнопром", партнер VEKA Україна, провела на початку червня для своїх партнерів семінар, головним спікером якого виступила керівник Навчального центру VEKA Professional Оксана Царалунга.

Кращі супутники бізнесу - це досвід, позитивний настрій і ентузіазм. Тому вивчати досвід і знати прийоми раціональної адаптації дуже важливо. Саме такими знаннями поділилася керівник корпоративного центру навчання VEKA Professional, провідний бізнес-тренер Оксана Царалунга на семінарі, який проводився для менеджерів компанії "Євродек", одного з ключових партнерів заводу "Вікнопром".

Навчальний центр VEKA Professional провів тренінг для партнерів компанії

У більшості випадків від віртуозного володіння професійними знаннями і навичками менеджера залежить кінцевий вибір клієнта. Саме про навички взаємодії з клієнтом, новітні кроки в продажах і поліпшення техніки роботи з запереченнями йшлося під час семінару.
Однак потрібно пам'ятати, що мотиваційні програми та тренінги не слід розглядати як панацею або найбільш значущий інструмент, який веде до підвищення результативності бізнесу, потрібно постійно вдосконалювати майстерність на практиці.