Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Конкурс VEKASLIDE: триває боротьба за головний приз

18 вересня 2015

Компанія VEKA в серпні на сторінках порталу 360.ru оголосила про початок Міжнародного архітектурного конкурсу, запропонувавши архітекторам та дизайнерам поекспериментувати з VEKASLIDE - цією інноваційною концепцією організації простору.

З моменту старту конкурсу "Панорамні двері VEKASLIDE: нова архітектура простору" на сайті конкурсу розміщено вже 15 оригінальних проектів, де їх автори представили своє концептуальне бачення щодо інтеграції системи панорамних дверей VEKASLIDE в архітектурний дизайн квартир та заміських будинків.

Окрім ознайомлення з кожним із представлених проектів, відвідувачі сайту також можуть проголосувати за вподобаний проект, залишити коментар.

Нагадаємо, що переможець конкурсу поїде навесні 2016 року до Німеччини на виставку Fensterbau Frontale; для інших робіт та учасників також передбачені цікаві заохочувальні призи.

Конкурс "Панорамні двері VEKASLIDE: нова архітектура простору" триватиме до листопада 2015 року. А тут Ви можете ознайомитися з першими п'ятнадцятьма представленими на конкурс роботами.