Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія Євровікна ТМ "Luvin" завершила проведення серії технічних семінарів

05 квітня 2016

Представники VEKA провели для фахівців з монтажу компанії Євровікна ТМ "Luvin" практичні семінари та конкурс "Професійний монтаж", переможці якого будуть нагороджені призами та поїздкою за кордон.

Якщо монтаж пластикового вікна виконати непрофесійно і неправильно, то переваги навіть самого досконалого вікна можна звести нанівець. Для того щоб такого не траплялося, компанія Євровікна ТМ "Luvin" провела для дилерів конкурс "Професійний монтаж", головною умовою якого було відвідування технічного семінару для монтажних бригад.

У семінарах взяли участь дилери з різних областей України: Вінницької, Хмельницької, Черкаської, Київської, Львівської, Одеської та Рівненської. Так як бажаючих було багато, провели не один, а цілих чотири семінари, кожен з яких включав в себе день теоретичних занять і день практичного застосування знань та навичок.

Компанія Євровікна ТМ "Luvin" завершила проведення серії технічних семінарів

У перший день технічні фахівці компанії VEKА, фахівці з монтажу, інженери з якості, яких знають і постійно чекають в різних регіонах, а саме Роман Євглевський і Юрій Буткалюк поділилися з дилерами і майстрами з монтажу знаннями і досвідом, накопиченим вже не одним десятком років у цій сфері.

Компанія Євровікна ТМ "Luvin" завершила проведення серії технічних семінарів

У другий день монтажні бригади монтували на реальному об'єкті збірні конструкції, в той момент як спеціальна комісія спостерігала і оцінювала майстрів по монтажу.

Зовсім скоро будуть відомі переможці, серед яких розігруються планшети фірми Apple і поїздки за кордон.