Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Віндзор" представила на головному будівельному форумі інноваційну систему VEKASLIDE

10 жовтня 2016

6-8 жовтня в Києві у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбулася головна подія будівельної галузі – Міжнародний експофорум "Будівництво. Архітектура. Нерухомість 2016", участь в якій взяла компанія "Віндзор", партнер VEKA Україна.

Цьогорічний Експофорум відрізнявся великою і цікавою діловою програмою, що об'єднувала конференції, семінари, круглі столи, майстер-класи з актуальних питань розвитку будівництва і архітектури. У роботі Форуму взяли участь понад 300 компаній з усіх куточків України.

Ключовим елементом форуму стала виставка "Comfort House", яка була присвячена впровадженню екологічно безпечних та енергоефективних матеріалів і технологій в приватному будівництві. У рамках цієї експозиції була представлена і продукція компанія "Віндзор". Особливу зацікавленість у відвідувачів стенду компанії викликали панорамно-розсувні двері VEKASLIDE, які відкривають перед будівельниками, архітекторами, дизайнерами і потенційними клієнтами безмежні можливості.

Компанія "Віндзор" представила на головному будівельному форумі інноваційну систему VEKASLIDE

Система VEKASLIDE дозволяє по-новому поглянути на традиційне облаштування будинку або квартири, обіграти простір, збільшити його за рахунок великих панорамних дверей, але, в той же час, зберігаючи тепло і комфорт у будь-який час року.