Фигура 7 копия 4 call phone-call Untitled-1
Київ

Головний офіс та завод

Компанія "Вікнопром" провела семінар з монтажу для дилерів

30 червня 2016

26 червня компанія "Вікнопром", партнер VEKA Україна,  для дилерів провела семінар на тему: "Заміри та монтаж металопластикових конструкцій". Провів цей захід технічний консультант компанії VEKA, не тільки теоретик, але й прекрасний практик - Роман Євглевський.

З власного досвіду Роман виділив три види монтажних робіт: звичайний монтаж; монтаж за ДСТУ; монтаж по "совісті". Саме останньому виду монтажу була присвячена основна частина семінару, адже 70% рекламаційних звернень - це наслідок неякісного монтажу. Перед тим, як встановлювати вікна, обов'язково потрібно врахувати вітрове, вагове, динамічне навантаження, зміну температур і лінійне розширення. Особливу увагу слід приділити підготовці отвору (очистити від пилу і бруду, прогрунтувати, а при необхідності і підштукатурити отвір).

Компанія "Вікнопром" провела семінар з монтажу для дилерів

При якісному монтажі Роман Євглевський використовує гідроізоляційні і пароізоляційні паропропускні стрічки, акцентує увагу на якісне кріплення підвіконня й відливу, що забезпечує максимальне теплозбереження в приміщенні, а в результаті - економія коштів та довга і надійна служба металопластикових конструкцій.